Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Σταμνά: δραματοποιήση παραμυθιού-στολισμός χριστουγεννιάτικου δένδρου

Σταμνά: δραματοποιήση παραμυθιού-στολισμός χριστουγεννιάτικου δένδρου

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μαθητές του δημοτικού σχολείου Σταμνάς ανέλαβαν την κατασκευή των στολιδιών για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της Σταμνάς.

Νωρίτερα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού σχολείου παρουσιάστηκε το δραματοποιημένο το παραμύθι «Τα τρία Πνεύματα των Χριστουγέννων» από μέλη της ομάδας Κ.Ε.Δ.Α. του Δήμου Αγρινίου. Την παράσταση παρακολούθησαν και οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Σταμνάς.

Η ανακοίνωση από το δημοτικό σχολείο Σταμνάς αναφέρει τα εξής:

Την περασμένη Δευτέρα, 16-12-2019, παρουσιάστηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού σχολείου Σταμνάς δραματοποιημένο το παραμύθι «Τα τρία Πνεύματα των Χριστουγέννων» από μέλη της ομάδας Κ.Ε.Δ.Α. του Δήμου Αγρινίου .

Η ομάδα του Κ.Ε.Δ.Α., αποτελούμενη από τους Κωνσταντίνο Γελαδέρη, Δήμητρα Λαχανά, Αγγελική Διαμαντοπούλου, Θέκλα Βασιλοπούλου καθώς επίσης την Αντιγόνη Τσακούμη και τον Ιωάννη Ασλανίδη, δασκάλους του σχολείου , που είναι μέλη της ομάδας, παρουσίασαν με ξεχωριστό τρόπο το κλασσικό παραμύθι με πρωταγωνιστή τον γέρο-Σκρουτζ, που εντυπωσίασε τους μαθητές μας.

Την παράσταση παρακολούθησαν και οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Σταμνάς, στα πλαίσια της ομαλής μετάβασης από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο.

Συγχαρητήρια εκφράζονται σε όλη την ομάδα του Κ.Ε.Δ.Α και ειδικά στους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας, Αντιγόνη Τσακούμη και Ιωάννη Ασλανίδη που ήταν εμπνευστές αυτής της εκδήλωσης.

Ακολούθησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Σταμνάς, που είχε στηθεί από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σταμνάς κ. Μπούρο Δημήτριο, από στολίδια που κατασκεύασαν οι μαθητές του σχολείου .

Ήταν μια όμορφη εκδήλωση, μια ξεχωριστή νότα στην καθημερινότητα του σχολείου, που ενθουσίασε τους μαθητές και τους έφερε πιο κοντά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.