Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ύμνοι από τη Σταρακά για το υπουργείο Υποδομών

Ύμνοι από τη Σταρακά για το υπουργείο Υποδομών

9Πιθανότατα δεν υπάρχει άλλο στέλεχος που να μην ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ που να έχει αναφερθεί με τόσο κολακευτικά λόγια για (πτυχή έστω) του κυβερνητικού έργου όσο η Χριστίνα Σταρακά.
Κυριολεκτικά ύμνους για το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών επιφύλαξε η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας προλογίζοντας χθες , ως «οικοδέσποινα», τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η περιφερειακή αρχή με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υποδομών Γιώργο Δέδε, παρουσία και του διευθυντή του Υπουργού, Σταύρο Καραγκούνη.
Η κυρία Σταρακά έκανε λόγο για «σπουδαίο έργο που επιτελείται στο Υπουργείο» με απτά αποτελέσματα για την περιφέρεια και την Αιτωλοακαρνανία , εξήρε την καλή συνεργασία και μίλησε για «πολιτική βούληση» του υπουργείου για μια περιφέρεια για την οποία δεν παρέλειψε να αναφέρει πως «ισως δεν ήταν στις προτεραιότητες τα προηγούμενα χρόνια».
Είπε και άλλα κολακευτικά η αντιπεριφερειάρχης και είναι φυσιολογικό πλέον να φουντώνουν οι εκτιμήσεις για τους ανοιχτούς διαύλους Κατσιφάρα με την Κυβέρνηση με το βλέμμα στις εκλογές του 2019.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.