Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

ΥΠΕάρχη και διοίκηση Νοσοκομείου Αγρινίου χωρίζει και μια ΕΔΕ

ΥΠΕάρχη και διοίκηση Νοσοκομείου Αγρινίου χωρίζει και μια ΕΔΕ

Η πανδημία του κορωνοϊού είναι σε εξέλιξη και θα περίμενε η συνεργασία των επικεφαλής των υγειονομικών αρχών να είναι αγαστή.

Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει στην περίπτωση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Ανδρέα Τσώλη. Αποτελεί αυτό άλλωστε κοινό μυστικό.

Ο ένας τοποθετήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ ο άλλος διορίστηκε από τη ΝΔ ενώ διάφοροι χειρισμοί για ζητήματα του κορωνοϊού αποτέλεσαν εστία διαφωνιών.

Εσχάτως, πληροφορείται το agrinionews.gr, είναι και μια ΕΔΕ που επιβαρύνει το κλίμα. Τη διέταξε ο ΥΠΕάρχης και ελέγχονται η διοίκηση και άλλα πρόσωπα του νοσοκομείου .

Η ΕΔΕ θα διερευνήσει τους λόγους που ακόμη δεν έχει προχωρήσει στο Νοσοκομείο Αγρινίου το ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής και χρέωσης των εξετάσεων ασθενών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών .

Μέχρι σήμερα τα στοιχεία καταγράφονται χειρόγραφα. Λεπτομερώς μεν, αλλά χειρόγραφα.

Για την υπόθεση μάλιστα η ΕΔΕ διατάχθηκε βασισμένη και σε πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Υ.Π.) που έγινε προ καιρού. Προκαλεί ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον η χρονική συγκυρία που επιλέγεται από την ΥΠΕ για τη διενέργεια της όταν είναι στην κορύφωση της η μάχη για την πανδημία. Την ίδια ώρα άλλες ΕΔΕ καρκινοβατούν…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.