Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Υπογράφτηκε η σύμβαση για τη νέα πτέρυγα στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου

30069945_820622168136236_1258756521_oΥπογράφτηκε σήμερα, Μ. Τρίτη 3 Απριλίου 2018, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τον ανάδοχο του έργου, «Προμηθέας ΑΤΕΒΕ», που εκπροσωπήθηκε από τον Βασίλη Στράτο, η σύμβαση της προσθήκης νέας πτέρυγας στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου.
Όπως είχε δεσμευθεί, μιλώντας με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψης που πραγματοποίησε στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, προχώρησε σήμερα άμεσα στην υπογραφή της σύμβασης, ζητώντας από την ανάδοχο εταιρεία να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και η νέα πτέρυγα του Γηροκομείου να ολοκληρωθεί στους προβλεπόμενους χρόνους.
«Το έργο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί απευθύνεται σε συνανθρώπους μας που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Γι΄αυτό και δεσμεύομαι προσωπικά πως θα παρακολουθώ την πορεία του, ώστε να παραδοθεί έγκαιρα η νέα πτέρυγα», σημείωσε σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Απόστολος Κατσιφάρας.
Το έργο «Προσθήκη Νέας Πτέρυγας στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου» υλοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα την τεχνική υπηρεσία της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας ΕΣΠΑ 2014-2020.
Τι προβλέπεται να κατασκευαστεί
Αντικείμενο του έργου, είναι η κατασκευή προσθήκης καθ’ ύψος νέας πτέρυγας εμβαδού 308,44 τ.μ. και η κατασκευή προσθήκης χώρου εμβαδού 43,20 τ.μ., ως επέκταση του υπάρχοντος μαγειρείου στο ισόγειο.
Συγκεκριμένα, με την ανέγερση της νέας πτέρυγας θα προστεθούν 10 επί πλέον θάλαμοι διαμονής, που θα καλύψουν τις ανάγκες 24 τροφίμων, επί πλέον, του ιδρύματος.
Οι εργασίες διακρίνονται σε αυτές που έχουν ως αντικείμενο τις απαραίτητες κατασκευές, προκειμένου να αναβαθμισθεί λειτουργικά και αισθητικά το κτίριο με την προσθήκη της νέας πτέρυγας και σε εκείνες που έχουν ως αντικείμενο τη διαμόρφωση χώρων, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του Ιδρύματος.
Η σύμβαση προβλέπει την ολοκλήρωση του έργου σε διάστημα ενός χρόνου.

σχεδιο 1

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.