Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2019

Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας ο Βασίλης Γκίζας

Ο δικηγόρος Βασίλης Γκίζας  ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Ναυπακτίας. Η ανοιχτή επιστολή του:

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος δήμαρχος του δήμου μας. Tα σοβαρά και πολύπλοκα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, η απαξίωση των κοινών από σημαντικό τμήμα της κοινωνίας και η αντίληψη μεγάλης μερίδας των πολιτών ότι η διαχείριση των τοπικών υποθέσεων δεν γίνεται πάντα με τον πλέον χρηστό τρόπο, επιβάλλουν, ιδιαίτερα σήμερα, την ενασχόληση με τα κοινά όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών, ιδίως νέων, οι οποίοι αποδεικνύουν καθημερινά την αξία τους.

Με καθαρό πολιτικό λόγο, έμπρακτη συναίνεση στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων, σταθερή αντίθεση σε πρακτικές αδιαφάνειας και χωρίς να μηδενίζεται οποιοδήποτε μέχρι σήμερα έργο, θα προσπαθήσω και εγώ να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην απαιτούμενη βελτίωση του ύφους και του ήθους στα τοπικά μας πράγματα, στην καθαρή διαχείριση των υποθέσεων του κοινού μας σπιτιού, του δήμου μας, και στην ποθούμενη ανάπτυξη της περιοχής μας.

Η συμμετοχή περισσότερων θα είναι το πρώτο βήμα και μία πρώτη νίκη. Αγαπητοί μου συμπολίτες, σας καλώ να τη διεκδικήσουμε! Διότι η διαχείριση των κοινών μας πραγμάτων δεν αποτελεί προνόμιο κάποιων, αλλά υποχρέωση όλων μας.

Βασίλης Γκίζας

Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Κ.Σ.

    Λόγια καθαρά ,λόγια ουσίας,με ευπρέπεια και με την φρεσκάδα ενός άφθαρτου ανθρώπου . Τέτοιοι άνθρωποι προσφοράς είναι καταδικασμένοι μόνο να Πετύχουν.
    Καλή επιτυχία Κε Γκίζα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.