Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Υποψήφιος με Καραπάνο ο άλλοτε σφοδρός επικριτής του Κώστας Δαουτίδης

Υποψήφιος με Καραπάνο ο άλλοτε σφοδρός επικριτής του Κώστας Δαουτίδης

Από τους σκληρούς επικριτές του δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου υπήρξε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Δαουτίδης που εξελέγη το 2014 με το συνδυασμό του Νίκου Μουρκούση.
Ήταν μάλιστα ένας από τους 10 συμβούλους που υπέγραψε την πιο σκληρή ανακοίνωση για τον δήμαρχο Καραπάνο στην οποία γινόταν λόγος για «κατήφορο σκανδάλων δίχως τέλος για τη δημοτική αρχή».
Αυτά αποτελούν πλέον παρελθόν καθώς ο κ. Δαουτίδης συστρατεύεται με τον Νίκο Καραπάνο. Διαβάστε τις ανακοινώσεις τους:

H ανακοίνωση Κώστα Δαουτίδη
«Ως γνωστόν ο συνδυασμός του οποίου υπήρξα στέλεχος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, δεν συμμετέχει στις εκλογές του Μαΐου ενώ παράλληλα υπήρξα δέκτης πολλών προτάσεων για συμμετοχή στις περιφερειακές εκλογές. Παρόλα αυτά η παρότρυνση των συμπολιτών μου και η δεδομένη αγάπη μου για τον δήμο μας συντέλεσε στο να αποφασίσω την κάθοδό μου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, όπου θεωρώ πως έχω την εμπειρία και τις δυνατότητες να προσφέρω περισσότερα. Είναι γεγονός ότι στο παρελθόν έχω ασκήσει σκληρή κριτική στο νυν δήμαρχο για λάθη που έκανε, μερικά εκ των οποίων είχε το πολιτικό θάρρος να αναγνωρίσει και ο ίδιος. Από την άλλη η εμπειρία που υπάρχει πλέον στην διαχείριση των ζητημάτων από πλευράς του, το νοικοκύρεμα που έλαβε χώρα και η δική μου συμμετοχή, που θα συνεπάγεται συγκεκριμένα πράγματα για το δήμο, θεωρώ ότι θα είναι βασικοί παράγοντες για να διαγράψουν ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Για τους λόγους αυτούς ανακοινώνω σήμερα την υποστήριξή μου στο συνδυασμό «Δήμος για τα Παιδιά μας» και το Νίκο Καραπάνο με τον οποίο και θα είμαι υποψήφιος. Δεσμεύομαι απέναντί σας ότι θα καταβάλλω όλες τις δυνάμεις μου για να δημιουργήσουμε καλύτερες προοπτικές για όλους μας, πράγμα που μόνο με σκληρή δουλειά μπορεί να επιτευχθεί».

Μετά την ανακοίνωση του κ. Δαουτίδη, ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος σε δήλωσή του αναφέρει: «Καλωσορίζω τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και πρώτο δημοτικό σύμβουλο Κώστα Δαουτίδη, στο συνδυασμό «δήμος για τα παιδιά μας». Η στήριξη και παρουσία του στον κοινό μας πλέον αγώνα είναι πολύτιμη και ταυτόχρονα αποτελεί μήνυμα εξωστρέφειας, αλλά και συντονισμού δυνάμεων με κοινό στόχο την πορεία στην επόμενη ημέρα για το Δήμο μας. Με την εμπειρία αλλά και το πολιτικό ήθος που απαιτούν οι καιροί και οι περιστάσεις, συμπορευόμαστε με ικανούς συμπολίτες μας , έχοντας ως μοναδικό κίνητρο την οριστική έξοδο στην ουσιαστική και ρεαλιστική ανάπτυξη αυτού του τόπου».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.