Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Δήμος Μεσολογγίου: Νέες υποψηφιότητες με Καραπάνο στη δημοσιότητα

Δήμος Μεσολογγίου: Νέες υποψηφιότητες με Καραπάνο στη δημοσιότητα

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στην Δημοτική Ενότητα Ι.Π. Μεσολογγίου τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Μιχαήλ Μπιλάλη.

Ο κ. Μπιλαλης είναι Αστυνομικός, Πρόεδρος της Αθλητικής Ενώσεως Μεσολογγίου (Α.Ε.Μ.) και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας.

Μήνυμα του Μ. Μπιλάλη:

«Αγαπητοί συνδημότες
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, την πόλη του πνεύματος και της Ελευθερίας, την πόλη του πολιτισμού και των υψηλών ιδανικών. Σ’ αυτή λοιπόν την πόλη επέλεξα να εγκατασταθώ μόνιμα, πριν από μερικά χρόνια και τώρα έχω την ανάγκη να διαθέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία αυτής, για το συλλογικό καλό.

Η σκέψη να εμπλακώ ενεργά στην τοπική αυτοδιοίκηση έγινε επιθυμία και συνειδητή επιλογή, παρατηρώντας την δράση και τα πεπραγμένα του Δημάρχου Νίκου Καραπάνου.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στο πλευρό ενός ανθρώπου που είναι σε θέση να επωμιστεί τις ευθύνες και τους κινδύνους όσων έχει επιλέξει.

Ενός ανθρώπου – οραματιστή που μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο «αύριο». Ως Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Μεσολογγίου και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, δηλώνω ότι θα είμαι στην «μάχη» αυτή για να υπηρετήσω μαζί με άξιους φίλους και συνεργάτες, τις προσδοκίες και τα όνειρα όλων μας.

Πονάω τον τόπο μου και θα παλέψω για το καλύτερο. Θα το πράξω με απόλυτη εντιμότητα, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες, με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Ας ενωθούμε όλοι μαζί για το καλύτερο αύριο που ελπίζουμε, ξεπερνώντας όσα μας χωρίζουν και μένοντας σε όσα μας ενώνουν».

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου
1) Δήμητρα Βιολιντζή – Ζαχοπούλου του Χαράλαμπου, Ξηραίικα Αγίου Γεωργίου
2) Αναστασία Δανιήλ – Τριώτη του Σπυρίδωνα, Άγιος Γεώργιος
3) Ηλίας Δημαράς του Γεωργίου, Κτηνοτρόφος, Κουτσοχέρι Αγίου Γεωργίου
4) Ηρακλής Διαμαντόπουλος του Βασιλείου, Αστυνομικός, Πρόεδρος Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, εύχεται «καλή επιτυχία» στην κοινή επιδίωξη των υποψηφίων τοπικών συμβούλων της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.