Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

Άγριες Μέλισσες: Η δικαίωση για τον φόνο του Γιάννου πλησιάζει

Άγριες Μέλισσες: Η δικαίωση για τον φόνο του Γιάννου πλησιάζει

Η δολοφονία του Γιάννου ήρθε ξανά στην επιφάνεια, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Μελέτης προκάλεσε τον Μιλτιάδη, λέγοντάς του πως ο γιος του -λίγο πριν πεθάνει- τα έκανε πάνω του. Έτσι, του επιβεβαίωσε πως ο Γιάννος του χάθηκε άδικα, από τα χέρια μελών της οικογενείας του. Ο Μιλτιάδης, έχασε το μυαλό του και του επιτέθηκε, με σκοπό να τον σκοτώσει.

Ο Μελέτης, μέσα από αυτό, απέδειξε πως πέτυχε τον στόχο του. Θέλουν, μαζί με τον Δούκα, να δείξουν πως ο Μιλτιάδης τα έχει χαμένα. Μόνον έτσι θα καταφέρουν να τον κλείσουν στο ψυχιατρείο. Φτάνοντάς τον στα όριά του, θα καταφέρουν να τον βγάλουν από τη μέση, μια και καλή.

Ο Μιλτιάδης φτάνει στην λύτρωση

Φυσικά, αντίθετος σε αυτό είναι ο Κωνσταντής. Από τη στιγμή που μαθαίνει ποιες σκότωσαν τον αδελφό του, συνειδητοποιεί πως η δολοφονία του Γιάννου, στις Άγριες Μέλισσες, ήταν άδικη. Παρακολουθώντας τον πατέρα του, αλλά και τον Μελέτη να καταστρέφουν κι άλλο τον Μιλτιάδη, υποφέρει από τύψεις.

Έτσι, στέκεται δίπλα στο πλευρό του θείου του, αλλά και του Λάμπρου. Αρνείται να συνεργαστεί με την οικογένειά του και ξεκινάει έναν νέο πόλεμο, ο οποίος θα φέρει τη δικαίωση που όλοι επιθυμούν. Όλοι θα φτάσουν στην μεγάλη αλήθεια, τόσο για τη δολοφονία του Γιάννου, όσο και για τη δολοφονία του ανθρώπου που βρέθηκε μπροστά σε αυτή την φρικτή πράξη και την μαρτύρησε στον Κυπραίο.

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω στο Διαφάνι

Επομένως, ο Μιλτιάδης θα αφήσει τις Άγριες Μέλισσες λυτρωμένος για τη δολοφονία του γιου του, Γιάννου. Όλα θα έρθουν στο φως και ο Δούκας θα κλειστεί στη φυλακή. Όχι, όμως, για πολύ…

Πηγή: youfly.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.