Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Οι Αγρινιώτες αστυνομικοί αναχωρώντας για Έβρο:”Σε όλες τις μάχες μπορούμε να νικήσουμε, μόνο να τις δώσουμε μαζί”

Οι Αγρινιώτες αστυνομικοί αναχωρώντας για Έβρο:”Σε όλες τις μάχες μπορούμε να νικήσουμε, μόνο να τις δώσουμε μαζί”

Το ταξίδι τους για τον Έβρο ξεκίνησαν σήμερα , Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, οι 20 αστυνομικοί από την περιοχή του Αγρινίου.

Υπηρετούν σε διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας και συμμετέχουν στη διμοιρία.

Μεταβαίνουν στην παραμεθόριο ώστε να ενισχύσουν τη φύλαξη των χερσαίων συνόρων με την Τουρκία, τα οποία το τελευταίο διάστημα «πολιορκούνται» από μετανάστες και πρόσφυγες, που προσπαθούν να εισέλθουν παράνομα στην ελληνική επικράτεια από τη γείτονα χώρα.

Οι αστυνομικοί του Αγρινίου ουσιαστικά θα αντικαταστήσουν τους 20 της Διεύθυνσης Αιτωλίας που θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.

Μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης μάλιστα έδωσαν το δικό του αισιόδοξο μήνυμα  για την αντιμετώπιση των κρίσεων, τόσο αυτής κορωνοϊού, όσο και του προσφυγικού. Το μήνυμα αναφέρει:

«Απ’το μέτωπο του κορωνοϊού, στο μέτωπο του Έβρου. Σε όλες τις μάχες μπορούμε να νικήσουμε, χρειάζεται μόνο να τις δώσουμε όλοι μαζί. Εμείς έξω στα μέτωπα κι εσείς μέσα σε καραντίνα. Είναι εξίσου σημαντικό για την νίκη να μείνετε μέσα στα σπίτια σας. Όταν περάσει όλο αυτό να είμαστε πάλι όλοι μαζί, υγιείς και να πούμε ότι τα καταφέραμε».

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Avonimos

    Καλό δρόμο να έχετε και σας εύχομαι ολόψυχα καλή επάνοδο. Μεγάλη προσοχή από όλα τα κακά που πλήττουν την χώρα μας,& γενικότερα την οικουμένη. Η Παναγία μαζί σας 🙏🙏🙏🙌🙌👋👋

  2. Θεόδωρος

    Καλό δρόμο να έχετε, μάχιμοι και μαχητές για πατρίδα και την δικαιοσύνη. Καλή επάνοδο!!!!

  3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ,ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ.ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΙΣΩ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΕΡΟΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.