Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Πώς με ένα Smart κλείνουν δύο θέσεις στάθμευσης;

Πώς με ένα Smart κλείνουν δύο θέσεις στάθμευσης;

parkarisma

Τα ύστερα του κόσμου, φίλες και φίλοι, έστειλε στο agrinionews.gr τακτικός αναγνώστης μας, παρατηρώντας: «Καλησπέρα. Θαυμάστε. Θέλει πολύ προσπάθεια να το καταφέρεις αυτό»!
Και πράγματι, είναι μια φωτογραφία σκέτη διαφήμιση για τον τόπο μας, καθότι δύσκολα μπορεί κάποιος με ένα Smart να κλείσει το μισό πάρκινγκ πολυκαταστήματος.
Εντάξει, υπερβάλουμε, μόνο δύο θέσεις έκλεισε ο συμπολίτης μας και μάλιστα σε θέση έτοιμη για αποχώρηση! Διότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες φίλες και φίλοι. Δεν πρόκειται για κάποιον που τον έπιασε κάτι επείγον και ήθελε τουαλέτα, διότι σμαρτάκι είναι θα το έβαζε με τον μούρη. Όχι, το πάρκαρε με την όπισθεν για να είναι έτοιμος για αποχώρηση.
Αυτό το στοιχείο αποδεικνύει την σκευωρία σε βάρος μας, φίλοι συναγωνιστές Αγρινιώτες. Εμείς θα σας πούμε την αλήθεια. Δεν είναι πραγματική η εικόνα. Κάποιοι πράχτορες που θέλουν το κακό της μαρτυρικής και δημοκρατικής μας πόλεως το έχουν στήσει το σκηνικό.
Ήρθαν κρυφίως και πάλι στην Αγρινιάρα, έβαλαν ένα Smart στη θέση αυτή και ήξεραν ότι είναι θέμα χρόνου να εκτεθεί και πάλι η αδικημένη πόλη μας. Όχι, φίλε αναγνώστη που μας έστειλες την φωτογραφία, δεν φταις εσύ. Οι γνωστοί προβοκάτορες είναι!
Σιγά μην πιστέψουμε ότι ήταν ικανός άνθρωπος να παρκάρει έτσι ένα αυτοκίνητο ενός μέτρου! Όπως σιγά μην πιστέψουμε την άλλη είδηση που λέει ότι ένας πιάστηκε χθες στο κέντρο μεθυσμένος και δεν είχε ούτε άδεια οδήγησης, ούτε ασφάλεια, ούτε ταυτότητα! Χα! Γίνονται αυτά στο Αγρίνιο;

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Ας τον υποχρέωναν να πληρώσει για δύο θέσεις στο πάρκιν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.