Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Aγρίνιο: Σχολεία πνιγμένα στα χόρτα στο ξεκίνημα της χρονιάς

Aγρίνιο: Σχολεία πνιγμένα στα χόρτα στο ξεκίνημα της χρονιάς

Γκρινιάζουν πολλοί διευθυντές σχολείων (παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων/λυκείων) στο Αγρίνιο και τις ενότητες του δήμου για την κατάσταση που επικρατεί στα προαύλια τους. Eιδικά στην περιφέρεια της πόλης, εκεί που το τσιμέντο και η άσφαλτος στο έδαφος δεν μπορεί να καλύψει τα πάντα.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες,  η κατάσταση σε κάποια σχολεία είναι εντελώς… καλοκαιρινή  καθώς τα χόρτα είναι ξερά και έχουν να κοπούν από το τέλος της περασμένης σεζόν, μπορεί και περισσότερο σε ορισμένες περιπτώσεις. Την έλλειψη προσωπικού φέρονται να επικαλούνται οι αρμόδιοι…

Στις φωτογραφίες είναι ο παιδικός σταθμός απέναντι από την Αγία Τριάδα, το 6ο Δημοτικό και το 2ο Λύκειο Αγρινίου, ενώ ανάλογα μηνύματα έρχονται και από τα σχολεία των πρώην Καλλικρατικών δήμων. Το μόνο βέβαιο είναι πως έτσι δεν ξεκινά σχολική χρονιά, σε πολλά σχολεία της περιοχής.

ο  (υ)περαστικός

Και μια φωτογραφία από το Παναιτώλιο (panaitolionews.blogspot.com)

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

  1. Ο Βορειάς που τ' αρνάκια παγώνει

    Οι διευθυντές των σχολείων εχθές τα ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑΝ! Πήγαν χθες όλες οι ΣΥΡΙΖΑίες δασκάλες στο σχολείο με το φρέντο στο χέρι και μετά από 3 μήνες καθισιό κι είπαν να κάνουν «αγώνα» με τα iphone στο χέρι.

  2. αλεκος

    ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

  3. Ανώνυμος

    ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΗΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ…ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΈΝΩΝ ΦΟΡΈΩΝ!!!ΜΟΝΟ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΆΛΟΥΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.