Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Αγρίνιο: Στυλιστικές προτάσεις για τις γιορτές από την Κατερίνα Γερασίμου

Αγρίνιο: Στυλιστικές προτάσεις για τις γιορτές από την Κατερίνα Γερασίμου

Στο διαχρονικό δίλημμα των γυναικών την περίοδο των γιορτών έρχεται να βοηθήσει με τις στυλιστικές της γνώσεις η Κατερίνα Γερασίμου.

Η επιλογή των ρούχων και των αξεσουάρ στο Χριστουγεννιάτικο και το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν αλλά και στα δεκάδες γιορτινά καλέσματα αυτών των ημερών είναι κάτι που προβληματίζει κάθε χρόνο τις γυναίκες, που κάνουν τώρα τις τελευταίες τους αγορές για την περίοδο των εορτών.

Αυτή την Κυριακή, προπαραμονή Χριστουγέννων, τα εμπορικά καταστήματα του Αγρινίου θα παραμείνουν ανοιχτά και το πιο must μαγαζί της πόλης, αυτό της Κατερίνας Γερασίμου, πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά:

Η κ. Γερασίμου πρόκειται να σας βοηθήσει με τις προτάσεις της για την εμφάνισή σας στο ρεβεγιόν και στο πώς θα συνδυάσετε ιδανικά τα, μοναδικής ποιότητας και στυλ, κομμάτια που θα βρείτε στο κατάστημα.

Επίσης την ίδια μέρα, Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, με τις αγορές σας στο κατάστημα και κατά τη δημιουργική διαδικασία της επιλογής του κατάλληλου outfit, θα κεραστείτε απολαυστικά Χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

Οι Χριστουγεννιάτικες αγορές σας γίνονται… εμπειρία για τις γιορτές στο κατάστημα της Κατερίνας Γερασίμου, στην Ι. Σταϊκου 27 στο Αγρίνιο. Τηλ 26410-25908

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.