Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Αιτωλοακαρνανία: Ο “Κώτσος” αυτή τη φορά τα έβαψε μαύρα! Το βίντεο με το μεγάλο λάθος του

Αιτωλοακαρνανία: Ο “Κώτσος” αυτή τη φορά τα έβαψε μαύρα! Το βίντεο με το μεγάλο λάθος του

Είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην Αιτωλοακαρνανία για ιδιοκτήτες σπιτιών και καταστημάτων. Ο “Κώτσος” άρχισε να ρισκάρει επικίνδυνα…

Μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Μεσολογγίου, προφυλακίστηκαν οι τέσσερις πρώτοι από τη σπείρα Ρομά που είχε ρημάξει την Αιτωλοακαρνανία, με κλοπές και ληστείες.

Αποκαλυπτικές αναρτήσεις τους στα social media, ξετυλίγουν όλο το παρασκήνιο της εγκληματικής δράσης τους. Περίπου δύο μήνες πριν, ο αρχηγός «Κώτσος», έδειχνε με καμάρι το πακέτο από κάποια πρόσφατη λεία του.

Ο πιο σκληρός της παρέας των τριών κακοποιών που συνελήφθησαν στον Ασπρόπυργο, ξεκινούσε από τα Νεόκτιστα για τον καταυλισμό, στο γήπεδο του Αιτωλικού.

Αυτό ήταν το ορμητήριο για τα χτυπήματα της σπείρας των Ρομά σε όλη την Αιτωλοακαρνανία. Ο ίδιος οδηγούσε τα κλεμμένα αυτοκίνητα, με τα οποία ξήλωναν τα ATM τραπεζών.

Λάτρης των social media, ο «Κώτσος» φρόντιζε να επιδεικνύει το χρήμα που έρρεε άφθονο, μετά τις ληστείες σε ανυποψίαστους πολίτες και τις κλοπές σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Το δεύτερο μέλος της σπείρας, που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων του Αγρινίου και των γύρω περιοχών, ήταν ο «Μάνι». Ως βασικός συνεργός, συνόδευε πάντα τον αρχηγό στα ταξίδια του!

Οι συνολικά οκτώ συλληφθέντες – ηλικίας από 16 έως 40 ετών – πέρασαν το πρωί της Δευτέρας την πόρτα της Ανακρίτριας Μεσσολογίου, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Οι τέσσερις από αυτούς προφυλακίστηκαν, ενώ σήμερα ακολουθεί η απολογία των υπολοίπων.

Δείτε το video εδώ.

Πηγή: star.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. g.r

    ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟ ΤΟΥ ΚΩΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ…… ΚΟΤΣΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΚΩΤΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.