Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Αλλαγές σε διευθυντές και προϊσταμένους του δήμου Αγρνίου

δημαρχείο-Αγρινίου
Αλλαγές στο δήμο Αγρινίου με μετακινήσεις προϊσταμένων και υπαλλήλων σημειώθηκαν με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου .
Σύμφωνα με την απόφαση ελήφθησαν υπόψιν η ανάγκη για εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου και ο ΟΕΥ του Δήμου Αγρινίου (ΦΕΚ 2183/29-9-2011 τεύχος Β’).
Ειδικότερα , υπαλλήλοι του Δήμου Αγρινίου τοποθετήθηκαν ως εξής:

1.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Διευθύντρια :Μαρία Ρόκου Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών
Προϊστάμενος:Μιχαήλ Τριαντάφυλλος

1.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διευθύντρια: Γεωργακού Παππά Σταυρούλα Τμήμα Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων
Προϊσταμένη: Θεοδώρα Καπέρδα Τμήμα Συγκοινωνιών – Κυκλοφορίας και Άδειών Μεταφορών
Προϊσταμένη: Μαρία Χρυσικού

3.O Κωνσταντίνος Μπαρπάκης, ΠΕ Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης , μετακινείται από το Τμήμα Σχεδιασμού και Εποπτείας, καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και ορίζεται αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων Έργων και Εγκαταστάσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

4.Ο Αριστείδης Σχισμένος, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, μετακινείται από το Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών της Δ/νσης Υπηρεσίας Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού στο Τμήμα Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

5.Η Σταυρούλα Κωνσταντοπούλου, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, μετακινείται από το Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών της Δ/νσης Υπηρεσίας Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού στο Τμήμα Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

6.Ο Ευάγγελος Κουτσογούλας, ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών , μετακινείται από το Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών στο Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών της Δ/νσης Υπηρεσία Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού.

7.Η Αθηνά Μιχάλη , ΠΕ Διοικητικού, μετακινείται από το Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών στο Τμήμα Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων Έργων και Εγκαταστάσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

8.Η Σπυριδούλα Καλφούντζου, ΔΕ Διοικητικού, μετακινείται από το Τμήμα Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων Έργων και Εγκαταστάσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών , στο Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

9.Ο Ευάγγελος Τσούνης, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών , τοποθετείται στο Τμήμα Συγκοινωνιών – Κυκλοφορίας και Άδειών Μεταφορών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.