Τρίτη, Δεκέμβριος 10, 2019

Ανταπάντηση στον πρόεδρο της Β’ ΕΛΜΕ


Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία » του Σταύρου Καμμένου, ο πρόεδρος της Β’ ΕΛΜΕ Γεώργιος Κατσίφας, σε σχετική συνάντηση, έκανε λόγο για πλημμελή παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής όσον αφορά στα ζητήματα φύλαξης, φωτισμού, συντήρησης, ενεργειακής αναβάθμισης, θερμομόνωσης και αντισεισμικού ελέγχου των σχολικών κτιρίων.
Ο κ. Κατσίφας- που τυγχάνει και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Γιώργου Παπαναστασίου- απάντησε αναφέροντας πως ουδέποτε μίλησε για πλημμελείς ενέργειες του Δήμου Αγρινίου τονίζοντας πως αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που ήταν παρόντα. Σε αυτόν ανταπαντά σήμερα η εκπαιδευτικός Χριστοφορούλα Λιάτσου, μέλος της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας ». Αναφέρει:

κ. Κατσιφα, παρά την προσωπική εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπο σας, οφείλω να θέσω σε δημόσια κρίση την απάντηση μου, σε όσα αναφέρονται στο άρθρο σας για αποκατάσταση της αλήθειας , εφόσον τα πρακτικά της συζήτησης κρατήθηκαν από δυο άτομα της παράταξης μας και υπάρχουν (ακριβώς για την σωστή και αδιάψευστη αποτύπωση των λεχθέντων) , ένα εκ των οποίων ήμουν και εγώ.
Η ακριβής αποτύπωση της φράσης σας ήταν «στο κτιριακό π.χ. 4ο ΕΠΑΛ , έχουμε διαμαρτυρηθεί και εμείς, για πλημμελή παρέμβαση της δημοτικής αρχής όσον αφορά τον φωτισμό, την φύλαξη ……, πρέπει να βρούμε ένα χώρο να μην είναι στεγασμένα μαζί π.χ. ΕΠΑΛ-ΓΕΛ…….. στο εσπερινό….. ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων…… αντισεισμικό έλεγχο που έχει να γίνει έλεγχος πάρα πολλά χρόνια, σε κτίρια, που μπορεί να έχουν χτισθεί εδώ και 40 χρόνια…(αντιγράφω ενδεικτικά).”
Δεν μπορώ λοιπόν να καταλάβω που βρίσκετε την παραποίηση των λεχθέντων .
Εξάλλου εκεί φαντάζομαι, ότι τοποθετηθήκατε ως πρόεδρος της Β’ ΕΛΜΕ, με χρέος να ζητάτε από τους αρμοδίους φορείς τα αυτονόητα, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης και εκφράζοντας το σύνολο του συνδικάτου σας και αυτό σας τιμά!! Εκτός αν ο κ. Παπαναστασίου θέλει συνδικαλιστές, που θα ευλογούν τα γένια του ,μη ανεχόμενος τις αλήθειες που οι πράξεις του ή μάλλον οι μη πράξεις του, δημιουργούν!! Όσον αφορά τις ημερομηνίες και την απορία σας, θα σας πω ότι η παράταξη μας ενδιάμεσα είχε παρουσίαση ψηφοδελτίου και φαντάζομαι μας αναγνωρίζετε το δικαίωμα να ελέγχουμε εμείς τις ανακοινώσεις μας!
Ως παράταξη καταλαβαίνουμε την ανακοίνωση σας αλλά για μας, τιμητική για το πρόσωπο σας ήταν η αναφορά μας ως προέδρου συνδικάτου, που διεκδικεί και όχι ως υποψηφίου του κ. Παπαναστασίου.
Όσο για μένα , επειδή επαναλαμβάνω προσωπικά σας εκτιμώ ,δεν θα απαντούσα αν εσείς με το έγγραφο σας αυτό, δεν αποκαλούσατε ευθέως εμένα προσωπικά και την παράταξη μου ψεύτες και συνωμότες.
Εξάλλου θα θεωρούσα αστείο (ως συνδικαλίστρια χρόνων και εγώ), να συνωμοτεί μια ολόκληρη εβδομάδα η παράταξη μου, για να βάλει στο στόμα ενός προέδρου συνδικάτου εκπ/κων το κτιριακό πρόβλημα των σχολείων της πόλης μας και την ευθύνη του αρμόδιου φορέα να δώσει λύσεις!! (το αυτονόητο δηλαδή!!!).
Πρόβλημα που είναι πασιφανές ιδίως στο χώρο των νηπιαγωγείων και πιστέψτε με επίτηδες θα το κάναμε μόνο αν θέλαμε να σας πριμοδοτήσουμε προσωπικά με ψήφους γονιών και μαθητών αυτής της πόλης!!
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας !! προσωπικά σας εύχομαι κάθε επιτυχία!”

ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΝΕΞΑΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”
ΛΙΑΤΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥΛΑ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...

    Ο Συριζαίος υποψήφιος απογοήτευσε! Τώρα διαδίδει και ψέμματα… Ντροπή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.