Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Δέλλας: Το γκολ του Βιεϊρίνια ξεκλείδωσε το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και την προσπάθεια των παικτών του Παναιτωλικού έμεινε ο Τραϊανός Δέλλας που τόνισε μεταξύ άλλων ότι το κομβικό σημείο του αγώνα ήταν το γκολ του Βιεϊρίνια που ξεκλείδωσε το ματς για τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά:

« Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίζαμε με τον πρωτοπόρο και ξέραμε τις δυσκολίες. Όταν λέω καλό παιχνίδι εννοώ από θέμα έντασης και τακτικής. Σε αυτό το κομμάτι, το πλάνο μας ήταν από την αρχή να μπλοκάρουμε τον ΠΑΟΚ στα άκρα, στις πτέρυγες, εκεί που ήταν η δύναμή του. Νομίζω το καταφέραμε. Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον ΠΑΟΚ. Αντιθέτως εμείς είχαμε την πολύ καλή ευκαιρία από στατική φάση.

Οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, η μία εξουδετέρωσε την άλλη. Στο δεύτερο ημίχρονο βάζοντας το γκολ χωρίς να έχουμε απειλήσει ιδιαίτερα ανέβηκε η ψυχολογία μας. Θεωρώ ότι το ματς ξεκλείδωσε για τον ΠΑΟΚ με το απίστευτο γκολ που έβαλε ο Βιεϊρίνια. Εκεί φάνηκε η ποιότητα του ΠΑΟΚ και αυτό το γκολ έδωσε φτερά στον αντίπαλο. Εμάς έπεσε η ψυχολογία μας και από στατική φάση που ξέραμε από πριν αλλά ήταν πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσουμε, ήρθε αυτή η ήττα. Δεν έχω κάποιο παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Ότι είχαμε πει το τήρησαν κατά γράμμα αλλά είναι κάποια πράγματα όπως αυτό το απίστευτο γκολ από εκεί που δεν το περιμένεις που γυρίζει την πλάστιγγα προς τον αντίπαλο. Ένα αντίπαλο που έχει πολύ εμπειρία και ποιότητα. Εμείς σε αυτό το κομμάτι αυτή τη στιγμή υστερούμε, ειδικά από την εμπειρία αλλά μέσα από αυτά τα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές μας παίρνουν εμπειρίες και αυτό θα το βρει μπροστά ο Παναιτωλικός στο μέλλον.

Η νίκη του ΠΑΟΚ ήταν δίκαιη και νομίζω ότι είναι ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και με την εικόνα του δίκαια θα στεφθεί πρωταθλητής».

Σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε για τον Βιεϊρίνια, τόνισε:

« Η ποιότητα και η προσωπικότητα του Βιεϊρίνια είναι η έννοια του αρχηγού. Δεν ξέρω αν είναι δικό του το πρωτάθλημα αλλά σίγουρα έχει μεγάλο μερίδιο από αυτό».

 

                                                                                                                        Π.Κ.

Το βίντεο από τη συνέντευξη τύπου:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.