Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Διαμαρτυρίες για το νυχτερινό κλείσιμο του δημοτικού πάρκινγκ Αγρινίου- Τι απαντά η διοίκηση

Διαμαρτυρίες για το νυχτερινό κλείσιμο του δημοτικού πάρκινγκ Αγρινίου- Τι απαντά η διοίκηση

Διαμαρτυρίες πολιτών εκφράστηκαν στο agrinionews.gr για το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα ο υπόγειος δημοτικός χώρος στάθμευσης στην πλατεία Δημάδη του Αγρινίου δεν λειτουργεί σε 24ωρη βάση καθώς παραμένει κλειστός από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7:00 το πρωί.

«Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι μόνιμοι και περιστασιακοί πελάτες και όσοι το χρησιμοποιούν τις βραδινές ώρες να μη μπορούν να εξυπηρετηθούν. Από την προηγούμενη θητεία της ίδιας δημοτικής αρχής είχε γίνει 24ώρου λειτουργίας. Τι άλλαξε;», ρωτά χαρακτηριστικά πολίτης.

Το agrinionews,gr απευθύνθηκε στον πρόεδρο της “Εταιρείας Στάθμευσης Αγρινίου», δημοτικό σύμβουλο Χριστόφορο Παπαδημητρίου ο οποίος ανέφερε πως οι υπάλληλοι που έχουν αναλάβει τη νυχτερινή φύλαξη του πάρκινγκ δεν ανήκουν στον Δήμο αλλά σε ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι.

«Το Πάρκινγκ είναι εταιρεία ιδιωτικών συμφερόντων και οφείλει να διαφυλάξει το οικονομικό της συμφέρον, τη στιγμή που ο τζίρος σε ορισμένες των περιπτώσεων ,λόγω των περιοριστικών μέτρων, κυμαινόταν στα 20 ευρώ την ημέρα», ανέφερε υποστηρίζοντας πως για το κλείσιμο του πάρκινγκ τις νυχτερινές ώρες ενημερώθηκαν τηλεφωνικά όλοι οι μόνιμοι πελάτες ενώ ο υπάλληλος που δούλευε σε βραδινή βάρδια έχει μετατεθεί σε πρωινή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Κώστας

    Άρα αν είναι ιδιωτικών πώς είναι Δημοτικό;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.