Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση στην Ιστορική-Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτ. Στερεάς

Μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της  Ιστορικής-Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, καλούνται τα μέλη της Εταιρείας την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα «Τάκη Μελισσηνού» (Αναστασιάδη 2, Αγρίνιο) στην Εκλοαπολογιστική συνέλευση.

Σκοπός της συνέλευσης είναι η ανάδειξη Οργάνων Διοίκησης, Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπησης της Εταιρείας. Τα προς συζήτηση θέματα είναι:

  1. Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Οικονομικός απολογισμός και έγκριση έκθεσηςΕξελεγκτικής Επιτροπής.
  3. Ενημέρωση για την πορεία του θέματος του Μουσείου Καπνού στο Αγρίνιο και του αιτήματος ένταξης της Εταιρείας στο Πρόγραμμα LEADER-METRO 19 της Τριχωνίδας Αναπτυξιακής Α.Ε. με σκοπό την πραγματοποίηση πολιτιστικών δράσεων.
  4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ΕξελεγκτικήςΕπιτροπής και εκπροσώπου της Εταιρείας στην «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» (Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Δυτικής Ελλάδας).

  Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία του 50% συν ένα αυτή την ημερομηνία, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στον ίδιο χώρο στις 11.00 π.μ.

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτωνγια το Διοικητικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή και εκπροσώπου στην «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» – σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του καταστατικού της Εταιρείας – έως την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 και ώρα 21.00 μ.μ. στα γραφεία της Εταιρείας (πεζόδρομος Χαρ. Τρικούπη κάτω από το Δημαρχιακό Μέγαρο)

  • Τηλ. Επικοινωνίας: 2641028902 – 6972301346

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.