Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Ερωτηματολόγιο για τις γυναίκες επιχειρηματίες

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Ερωτηματολόγιο για τις γυναίκες επιχειρηματίες

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις γυναίκες επιχειρηματίες μέλη του ότι ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) τις προσκαλεί να συμμετάσχουν στην έρευνα που διεξάγεται από το Δίκτυο Γυναικών Ευρωεπιμελητηρίου (Eurochambres Women Network) και αφορά τις Γυναίκες Επιχειρηματίες.

Η έρευνα είναι ηλεκτρονική και διεξάγεται υπό τη μορφή ερωτηματολογίου, το οποίο είναι διαθέσιμο στα Ελληνικά στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9HXwEEuNl0mPDG-P0VN0D1To2FgVHu4Fyw3zeg_b9rPHv6A/viewform?vc=0&c=0&w=1

Στόχος της έρευνας είναι να γίνουν κατανοητές οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στις επιχειρήσεις. Απευθύνεται σε γυναίκες-διευθυντές, γυναίκες που έχουν ηγετικές θέσεις σε επιχειρήσεις και γυναίκες επιχειρηματίες.

“Σας παρακαλούν να διαθέσετε 5′ λεπτά από το χρόνο σας και να βοηθήσετε στην έρευνα δίνοντας ειλικρινείς απαντήσεις στα ερωτήματα που εμπεριέχονται σχετικά με την επαγγελματική σας δραστηριότητα.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και θα τηρηθεί πλήρης εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα όλων των πληροφοριών που παρέχετε.

Η προθεσμία ολοκλήρωσης της έρευνας είναι η 30η Νοεμβρίου 2019. 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή και το χρόνο σας” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.