Παρασκευή, Ιανουάριος 18, 2019

Έργα συντήρησης επαρχιακών οδών στην Αιτωλοακαρνανία

erga dromos

Aποφάσεις για τη δημοπράτηση έργων έλαβε κατά τη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Συγκεκριμένα οι αποφάσεις αφορούν:
– Έγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, έγκριση της διακήρυξης και του σχεδίου της προκήρυξης καθώς και Συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΡΧΙΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΥ» Προϋπολογισμού: 1.950.000,00 € ( με Φ.Π.Α. )
– Έγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, έγκριση της διακήρυξης και του σχεδίου της προκήρυξης καθώς και Συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Αποκατάσταση Αντιπλημμυρικών Τεχνικών Έργων Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας» Προϋπολογισμού: 1.200.000,00 € ( με Φ.Π.Α. ).
– Έγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, έγκριση της διακήρυξης και του σχεδίου της προκήρυξης καθώς και Συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «ΕΡΓΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ 15Ης ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΣΤΑΝΟΡΕΜΑ» Προϋπολογισμού: 773.000,00 € ( με Φ.Π.Α.).
– Έγκριση των όρων δημοπράτησης και της διακήρυξης διεξαγωγής της δημοπρασίας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων (ηλεκτρονική δημοπράτηση) του έργου «Αποκατάσταση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας» προϋπολογισμού 450.000,00 € (2014ΣΕ5710004).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.