Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Αιτωλικό: έκλεψαν 80 κιλά λάδι και …ηχοσύστημα!

1665271

Οκτώ δοχεία με λάδι συνολικού βάρους 80 κιλών καθώς και ένα πλήρες ηχοσύστημα έκλεψαν άγνωστοι από αποθήκη στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, στο Αιτωλικό.
Όπως κατήγγειλε ο 71χρονος ιδιοκτήτης σήμερα το πρωί στο Α.Τ. Αιτωλικού, οι δράστες κατάφεραν να μπουν στην αποθήκη κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου που ο ίδιος απουσίαζε, σπάζοντας τζάμι παραθύρου.
Σύμφωνα με τον παθόντα, οι δράστες έκλεψαν έξι μεγάλα ηχεία, δύο μίκτες, έναν διαχωριστή συχνοτήτων ,ένα μαγνητόφωνο αλλά και τα οκτώ δοχεία με λάδι που ο 71χρονος είχε αποθηκεύσει στον χώρο.
Από το Α.Τ. Αιτωλικού σχηματίζεται δικογραφία για κλοπή και διάρρηξη σε βάρος αγνώστων δραστών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από την 17-01-2017 έως την 18-01-2017 στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος Αιτωλικού, αφού παραβίασαν παράθυρο αποθήκης ιδιοκτησίας 71χρονου ημεδαπού, εισήλθαν στο εσωτερικό της και αφαίρεσαν έξι ηχεία , ένα στερεοφωνικό με ενισχυτή, δυο μείκτες , ένα διαχωριστή συχνοτήτων, ένα μαγνητόφωνο και οκτώ δοχεία λάδι συνολικούς βάρους 80 κιλών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.