Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Ζοσέ Μοράις: Δε χρειάζεται να συνεχίσω στην ομάδα…

unnamedΤην παραίτησή του από τον πάγκο της ΑΕΚ υπέβαλλε στη συνέντευξη Τύπου ο Ζοσέ Μοράις τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δε χρειάζεται να συνεχίσει στην ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας για το ματς τόνισε ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στην ομάδα του να παίξει ποδόσφαιρο. Αναλυτικά:

« Σήμερα δε μπορούμε να μιλήσουμε καν για ποδόσφαιρο, αλλά και αυτό που ζήσαμε είναι ποδόσφαιρο. Μία ομάδα που στο πρώτο ημίχρονο δούλεψε αρκετά και  μπόρεσε και ένα αρνητικό αποτέλεσμα το γύρισε σε θετικό. Προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο δε μπορέσαμε να προσαρμοστούμε στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και λόγω αυτού δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να σκοράρει δύο γκολ τα οποία ήταν προσφορά εκ μέρους μας. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και δεν παίξαμε έτσι ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα γιατί δεν το ξέραμε.

Σήμερα είναι μια μέρα που είμαι λυπημένος γιατί χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να το χάσουμε. Είμαι υποχρεωμένος ότι λόγω των καταστάσεων που δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε, ότι δε χρειάζεται να συνεχίσω στην ομάδα. Ίσως αύριο έχω μια συνάντηση με τον πρόεδρο και η συνέχεια θα είναι κάτι διαφορετικό. Δε θα βρίσκομαι στο τιμόνι της ομάδας. Οι καταστάσεις θα είναι πάντα πολύ δύσκολες. Άλλη μια φορά, βρεθήκαμε σε ένα αγωνιστικό χώρο που δε μας επέτρεψε να παίξουμε ποδόσφαιρο ποιότητας, οι καταστάσεις άλλη μια φορά δε μας βοήθησαν λόγω του αγωνιστικού χώρου…».

 

                                                                                                                        Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.