Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Ευχαριστίες από το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο -Δημοτικό στο «Δίκτυο Στήριξης μαθητών Αγρινίου» για το κουκλοθέατρο

Ευχαριστίες από το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο -Δημοτικό στο «Δίκτυο Στήριξης μαθητών Αγρινίου» για το κουκλοθέατρο

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου και του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου εκφράζουν στο «Δίκτυο Στήριξης μαθητών Αγρινίου» τις θερμότερες ευχαριστίες για την παρουσίαση παράστασης κουκλοθέατρου στο σχολείο μας. Η ανακοίνωση:

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου και του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου θα ήθελαν να εκφράσουν στο «Δίκτυο Στήριξης μαθητών Αγρινίου» τις θερμότερες ευχαριστίες για την παρουσίαση παράστασης κουκλοθέατρου στο σχολείο μας.
Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 οι μικροί μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση κουκλοθέατρου: “Ο Φαντασμένος”που παρουσίασε το Δίκτυο Στήριξης μαθητών Αγρινίου. Επρόκειτο για μία αξιόλογη προσπάθεια που χάρισε γέλιο και χαρά στους μικρούς μας μαθητές, αλλά ταυτόχρονα τους συγκίνησε και για τα μηνύματα για την αποδοχή της διαφορετικότητας και την δύναμη της αγάπης.
Τα παιδιά μας ενθουσιάστηκαν επίσης με τις εντυπωσιακές κούκλες, που κατασκευάζουν τα μέλη του Δικτύου, και στο τέλος είχαν την ευκαιρία να τις περιεργαστούν και να παίξουν με αυτές.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Δικτύου για αυτή την πρωτοβουλία γιατί για μια ακόμη φορά απέδειξαν την ευαισθησία και την αλληλεγγύη που νιώθουν για τις ευάλωτες ομάδες του μαθητικού πληθυσμού.
Τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε ολόψυχα καλή πορεία στον «Φαντασμένο»…..

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.