Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Για την “ανατροπή” και ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Αιτωλοακαρνανίας

Για την  “ανατροπή” και ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Αιτωλοακαρνανίας

211654Παραπάνω από τις μισές ΕΠΣ της Ελλάδας έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση της αντιπολίτευσης στο ”Makedonia Palace”, παρουσία των κ.κ. Σαββίδη και Μελισσανίδη, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα!

Ανατροπή τώρα! Με το σύνθημα αυτό στην… περιρρέουσα ατμόσφαιρα του ”Makedonia Palace”, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση της αντιπολίτευσης, με 31 ποδοσφαιρικές Ενώσεις να δίνουν το «παρών», σε μία θριαμβευτική βραδιά για τη συμμαχία κατά της νυν διοίκησης της ΕΠΟ.

Στο γνωστό ξενοδοχείο, δηλαδή, έχουν συγκεντρωθεί παραπάνω από τις μισές ΕΠΣ της Ελλάδας, που είναι συνολικά 55, με τις… διαρροές από την ΕΠΟ, πως είναι αδύνατο η αντιπολίτευση να συγκεντρώσει πάνω από 20-22 Ενώσεις, να διαψεύδονται πανηγυρικά!

Συγκεκριμένα, στο ”Makedonia Palace” βρέθηκαν εκπρόσωποι από τις παρακάτω Ενώσεις:Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Ηπείρου, Ηρακλείου, Θεσσαλίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κυκλάδων, Λάρισας, Λέσβου, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας, Σάμου, Σερρών, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας, Χανίων, Χίου, Καβάλας.

Οι 26 από αυτές τις Ενώσεις εκπροσωπούνται από τον πρόεδρό τους (Αθήνας, Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Δωδεκανήσων, Ζακύνθου, Ηπείρου, Ηρακλείου, Θεσσαλίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κυκλάδων, Λάρισας, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας, Σάμου, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Χανίων, Χίου), ενώ οι υπόλοιπες από τον γενικό τους γραμματέα (ΕΠΣ Σάλας, Αργολίδας, Λέσβου) ή τον εκπρόσωπο της πλειοψηφίας (Σέρρες, Καβάλα, Αχαϊα, Καστοριά, Χαλκιδική).

Οικοδέσποινα ήταν, φυσικά, η ΕΠΣ Μακεδονίας, της οποίας ο πρόεδρος, Ευ. Γραμμένος, είναι ο συντονιστής της αντιπολίτευσης. Παρόντες ήταν, επίσης, ο Ιβάν Σαββίδης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, από τον Παναθηναϊκό οι Χρήστος Παναγόπουλος και Βασίλης Κωνσταντίνου και από την ΑΕΚ ο Αλέξης Δέδες. Στη συνάντηση βρέθηκε και ο Αχιλλέας Μπέος.

Με βάση τους… αριθμούς, λοιπόν, η συμμαχία για την ανατροπή της νυν διοίκησης της ΕΠΟ έχει την πλειοψηφία και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, όλα δείχνουν πως το ελληνικό ποδόσφαιρο θα γυρίσει οριστικά σελίδα, πρώτα από όλα στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, στις 24 Ιουνίου, και στη συνέχεια στις εκλογές του Οκτωβρίου.

http://www.sport-fm.gr/

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.