Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Καταγγέλλει Κοτσανά ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας

kotsanasΟ Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας καταγγέλλει τον αντιδήμαρχο Ναυπακτίας Ανδρέα Κοτσανά για λεκτική επίθεση στον Διευθυντή της Οικονομικής Υπηρεσίας αλλά και στο σύνολο των υπαλλήλων της. Η ανακοίνωση:
Καταγγέλλουμε τον αντιδήμαρχο Ναυπακτίας Κοτσανά Ανδρέα, ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 2/4/2018, κατά τη συζήτηση του θέματος «Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2018, για την αποδοχή και διάθεση ποσού από επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων προς τρίτους», στον Διευθυντή της Οικονομικής Υπηρεσίας, αλλά και στο σύνολο των υπαλλήλων της, λέγοντας βαριούς και σκληρούς χαρακτηρισμούς, χωρίς βάσιμα στοιχεία, απαξιώνοντας τελείως τη λειτουργία της Οικονομικής Υπηρεσίας.
Οι προσβλητικές αυτές απόψεις του κ. Κοτσανά δεν ευσταθούν, δεν έχουν καμία βάση και έχουν …άλλο σκοπό.
Όλοι γνωρίζουν ότι η Οικονομική Υπηρεσία δίνει καθημερινή μάχη, προκειμένου να ανταποκριθεί σε ένα καλό επίπεδο υπηρεσιών προς τους πολίτες, με δεδομένο την έλλειψη προσωπικού και πόρων.
Με τις ενέργειες της Οικονομικής Υπηρεσίας, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή εξασφαλίστηκε για το Δήμο επιχορήγηση ποσού ύψους 441.000 ευρώ, από το Υπουργείο Εσωτερικών, για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων, προς όφελος της κοινωνίας και των δημοτών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον Διευθυντή και σε όλους τους εργαζόμενους της Οικονομικής Υπηρεσίας και ζητά από το Δήμαρχο Ναυπακτίας να πάρει ξεκάθαρη θέση, να αποκαταστήσει τα πράγματα στη σωστή τους βάση και να υπερασπιστεί την Υπηρεσία στην οποία είναι πολιτικός προϊστάμενος.
Ξεκάθαρη, επίσης, θέση ζητά να πάρουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Ναυπακτίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.