Πέμπτη, Ιανουάριος 17, 2019

Κατούνα: η Πειραιώς φεύγει, η Εθνική έρχεται;

Καθώς αποχωρεί η Τράπεζα Πειραιώς ειναι σε εξέλιξη διαβουλεύσεις με εκπροσώπους της Εθνικής. 

28407868_10156723409166002_1549153581_o

Σε εξέλιξη είναι στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου Κατούνας  συγκέντρωση κατοίκων και εκπροσώπων του δήμου και των χωριών της περιοχής που  συζητούν με τον Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας Αμφιλοχίας και τον περιφερειακό διευθυντή της Εθνικής κ. Γρανίτσα αναζητώντας κάποια λύση για το πρόβλημα που προκλήθηκε  στην περιοχή της Μεδεώνος από την κατάργηση του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος Θ.Στούπας, ο Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας παραχωρεί στην Εθνική Τράπεζα χώρο στο πρώην Δημαρχείο Κατούνας ώστε  να ανοίξει υποκατάστημα . Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Εθνικής ανέφεραν πως θα εξετάσουν το θέμα και θα απαντήσουν σύντομα αλλά το σίγουρο είναι πως θα τοποθετηθεί μηχάνημα ΑΤΜ.
Σημειωτέον  πως οι κάτοικοι εξέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας με υπογραφές τονίζοντας πως θα μεταφέρουν τις καταθέσεις τους σε άλλη Τράπεζα στην περίπτωση που κλείσει η Πειραιώς. Κάτι που συμβαίνει σήμερα καθώς οι υπάλληλοι μαζεύουν τα πράγματά τους και οι πινακίδες ξηλώνονται…

Γράφει ο Βαγγέλης Κουτιβής- katounanews.blogspot.gr
 Η Πειραιώς ξηλώνεται…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.