Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Κέφι και μεγάλη συμμετοχή στο χορό των Αστυνομικών στο Αγρίνιο

xoros-astynomikon-1Κέφι με μεγάλη συμμετοχή , όπως πάντα άλλωστε, είχε ο χορός που οργάνωσε, την περασμένη Παρασκευή, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.
Στην εκδήλωση απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό η Τομεάρχης Οικονομικών και Ανάπτυξης της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη η οποία τόνισε τους δεσμούς της που την συνδέουν με τον τόπο μας και εξήρε το έργο των Αστυνομικών εκφράζοντας την προσωπική της αγάπη και εκτίμηση προς την ΕΛ.ΑΣ, καθώς, όπως ανέφερε, η υπερπροσπάθεια και ο επαγγελματισμός των στελεχών της οδήγησε στη σύλληψη των δολοφόνων του συζύγου της.
Ακόμη χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Αντώνιος  Κωστάκης που ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ευχήθηκε καλή δύναμη και υγεία στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Δημήτρης Παπαευθυμίου που εξήρε το έργο της Αστυνομίας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Μαυραγάνης που  τόνισε τους αγώνες της Ομοσπονδίας  για καλύτερες συνθήκες και απόσυρση του μισθολογίου μέσω δικαστικής απόφασης.
Χαιρετισμούς απέστειλαν- λόγω αδυναμίας τους- να παρεβρεθούν, ο Γενικός Περιφερειακός Δ/της Δυτικής Ελλάδος Ταξίαρχο Κων/νος Στεφανόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά και ο Στρατηγός εν αποστρατεία και πρώην Γενικός Α.Δ. Δυτικής Ελλάδος Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Μητρόπουλος.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων , εξέδωσε ανακοίνωση μην παραλείποντας να αναφερθεί ονομαστικά στους παρόντες εκπροσώπους του τοπικού δημόσιου βίου ευχαριστώντας όλους για την παρουσία τους , τονίζοντας παράλληλα ότι πάντα θα αγωνίζεται για το καλύτερο.

xoros-astynomikon-3 xoros-astynomikon-227459212_1814602562170158_5430023745207939632_n

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.