Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Κορονοϊός: πρόστιμο και … σφράγισμα και σε τρία μεζεδοπωλεία στο Αγρίνιο

Κορονοϊός: πρόστιμο και … σφράγισμα και σε τρία μεζεδοπωλεία στο Αγρίνιο

Τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μεζεδοπωλεία)  σφράγισαν οι αστυνομικές αρχές του Αγρινίου μετά από ελέγχους για την τήρηση των μέτρων που έχουν επιβληθεί για τον κορονοϊό.

Το λουκέτο θα έχει διάρκεια 15 ημερών ενώ επιβλήθηκαν στους ιδιοκτήτες τους τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, ύψους 3000 ευρώ.

Οι έλεγχοι έγιναν το βράδυ της περασμένης Κυριακής-ξημερώματα Δευτέρας όταν και διαπιστώθηκαν παράβασεις σχετικές με υπεραριθμούς πελάτες .

Τα καταστήματα μάλιστα αυτά είναι στο ίδιο σημείο της πόλης. Εχει-θυμίζουμε- εξάλλου επιβληθεί πρόστιμο και σε μπαρ του Αγρινίου για τον ίδιο λόγο.

Η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί προβληματίζει τις αρχές και δεν είναι τυχαία η συνάντηση που συγκάλεσε χθες  η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας , Μαρία Σαλμά, με την παρουσία και εκπροσώπων της εστίασης και του εμπορικού κόσμου του Αγρινίου.

Στην ενημερωτική συνάντηση που έγινε ,παρουσία του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας  Κωνσταντίνου Χαϊδή, τονίστηκε η αναγκαιότητα αυστηρής τήρησης των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του νέου κορωνοϊού COVID 19.

Παράλληλα, σημειώθηκε πως οι έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας θα γίνουν ακόμη πιο εντατικοί το επόμενο διάστημα,

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.