Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Κορωνοϊός: Λύγισε ο Σωτήρης Τσιόδρας – «Παλεύουμε να προστατεύσουμε τους παππούδες και τις γιαγιάδες» (video)

Κορωνοϊός: Λύγισε ο Σωτήρης Τσιόδρας – «Παλεύουμε να προστατεύσουμε τους παππούδες και τις γιαγιάδες» (video)

Δάκρυσε ο Σωτήρης Τσιόδρας στις σημερινές ανακοινώσεις σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας δάκρυσε όταν μίλησε για τις απώλειες των συμπολιτών μας, των γιαγιάδων και των παππούδων όπως είπε, τονίζοντας ότι η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη.

Αναφερόμενος σε μια επιστολή που έλαβε από συνάδελφό του, όπου του επεσήμανε ότι «γίνεται πολλή φασαρία για μερικούς υπερήλικες», ο κ. Τσιόδρας δεν άντεξε την συγκίνηση και απευθυνόμενος στους Έλληνες πολίτες να λέει πόσο πολύτιμοι είναι οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας.

Συγκεκριμένα είπε: «Ενας συνάδελφος με ρώτησε γιατί κάνουμε τόση… φασαρία για μερικούς υπερήλικες. Το θαύμα της ιατρικής επιστήμης του 2020 είναι η παράταση της ποιοτικής επιβίωσης αυτών των ατόμων. Πολλοί από τους οποίους είναι μανάδες και πατεράδες μας, είναι γιαγιάδες και παππούδες. Ποιους θέλουμε να προστατεύσουμε; Όλους. H αξία της ανθρώπινης ζωής δεν έχει ηλικία είναι υπεράνω όλων».

Κατά τη διάρκεια της δήλωσής τους, ο λοιμωξιολόγος σάστισε για λίγο, συγκινήθηκε, δάκρυσε και συνέχισε την ομιλία του. Αλλωστε, η πίεση που βιώνει το τελευταίο διάστημα ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι μεγάλη κα ιτο φορτίο που έχει να διαχειριστεί ιδιαίτερα… βαρύ.

Πηγή: iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.