Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο στο Δήμο Ξηρομέρου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο στο Δήμο Ξηρομέρου

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Κωνσταντίνος Κακούσης έλαβε απόφαση περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα ισχύουν την Τρίτη 22/09/2020 για τη διεξαγωγή Εκδήλωσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, για την Ευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο.

Αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, λόγω διεξαγωγής εκδήλωσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο,  την Τρίτη 22/09/2020, αποφασίστηκε:

Η επιβολή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, κατά την διεξαγωγή εκδήλωσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο: κατά τις ώρες 18.00΄ – 20.00΄ της Τρίτης 22/09/2020, ως κάτωθι:

α. Τον περιορισμό των ορίων ταχύτητας και την διεξαγωγή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας της Επαρχιακής Οδού Παπαδάτου – Φυτειών, σε όλο το μήκος αυτής.

β. Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων ή την ακινητοποίηση αυτών στην χ/θ 35+000 της  Επαρχιακής Οδού Βόνιτσας – Αστακού (διασταύρωση Τ.Κ. Μύτικα ).

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων.

 

Έναρξη ισχύος της παρούσης την Τρίτη 22/09/2020 και ώρα 18.00΄ και λήξη αυτής την 20.00΄ ώρα της ιδίας.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας και το Α.Τ. Κατούνας, κατά λόγο τοπικής αρμοδιότητας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Κωνσταντίνος ΚΑΚΟΥΣΗΣ
Αστυνομικός Διευθυντής

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.