Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Κυκλοφόρησε το νέο CD του Γιώργου Υφαντή με τον τίτλο “Ηχοχρώματα της Πίνδου”

Κυκλοφόρησε το νέο CD του Γιώργου Υφαντή με τον τίτλο “Ηχοχρώματα της Πίνδου”

Κυκλοφόρησε το νέο CD του Γιώργου Υφαντή με τον τίτλο “Ηχοχρώματα της Πίνδου”. Ο δίσκος περιλαμβάνει 18 παραδοσιακά τραγούδια που αντιπροσωπεύουν όλες τις μουσικές αποχρώσεις των ανθρώπων που κατοικούν στη ραχοκκοκαλιά της πατρίδας μας, την Πίνδο. Βλάχικα, Σαρακατσάνικα, Θεσσαλοκαραγκούνικα, Αργιθεάτικα, Αγραφιώτικα και Αιτωλοακαρνάνικα τραγούδια σχηματίζουν ένα υπέροχο μπουκέτο που αξίζει πραγματικά τον κόπο να ακούσει όποιος αγαπάει τη δημοτική μουσική.

Κάποια από τα τραγούδια βγαίνουν για πρώτη φορά στη δισκογραφία και είναι αποτέλεσμα των πολυετών ερευνών που κάνει ο καθηγητής Γιώργος Υφαντής.

Τον συνοδεύουν ο Γιώργος Κωτσίνης με την κομπανία του, που είχε και τη μουσική επιμέλεια και όλο το σχήμα αποτελεί ένα άψογα δεμένο σύνολο.
Το CD συνοδεύεται από ένα πρωτότυπο ηλεκτρονικό ένθετο, το οποίο μπορεί να βρει όποιος ενδιαφέρεται στη διεύθυνση: https://gifantis.blogspot.com

Το CD αυτό που έρχεται σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή, αφού η πανδημία μας στέρησε αυτονόητες δυνατότητες, μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσω της ασφαλούς ηλεκτρονικής αγοράς από την εταιρία CRONOS MUSIC.GR αλλά και να το λάβετε με αντικαταβολή.
Τηλ. Επικοινωνίας: 2105222746, 6972713528

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.