Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 2020

Λαϊκή Ενότητα: όλοι οι δημοκράτες Αγρινιώτες να συμπαρασταθούν στον Ανδρέα Καραγιάννη

dikastiria Η Νομαρχιακή Επιτροπή της Λαϊκής Ενότητας   συμπαραστέκεται στον Ανδρέα Καραγιάννη, που δικάζεται την Παρασκευή,2 Μάρτη2018, στο Μονομελές πλημμελειοδικείο Αγρινίου, ζητώντας και τη συμπαράσταση «όλων των δημοκρατών Αγρινιωτών, όλων των δημοκρατικών πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας!». Αναλυτικά η ανακοίνωση της:

Όχι στις πολιτικές διώξεις των αγωνιζόμενων πολιτών!

Συμπαράσταση στο σύντροφο Ανδρέα Καραγιάννη!

Η εξουσία μας έχει συνηθίσει διαχρονικά, σε διώξεις ελεύθερων ανθρώπων-αγωνιζόμενων πολιτών, με κατασκευασμένες κατηγορίες, που όσο κι αν τραβηχτούν απ’ τα «μαλλιά», δε στέκουν.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η δίωξη του συντρόφου αγωνιστή Ανδρέα Καραγιάννη,μέλους τότε του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υποψήφιου βουλευτή του στις εκλογές του 2012, ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ, αλλά για μια διατύπωση σε ανάρτησή του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενάντια στην κρατική τρομοκρατία, τον Αύγουστο του 2013.Είναι η εποχή της θεωρίας των δύο άκρων, όπου Αριστερά και Χρυσή Αυγή τσουβαλιάζονταν απ’ τους τότε κυβερνώντες.

Ο σημερινός πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε(2013), κάλυψε τον Ανδρέα Καραγιάννη, απέναντι στη Ν.Δ. που ζητούσε τη διαγραφή του, κάνοντας λόγω για προσπάθεια της ΝΔ να αποπροσανατολίσει την κοινωνία, που αντιστέκεται στις μνημονιακές πολιτικές!

Είναι σαφέστατο ότι η συγκεκριμένη δίωξη ανασύρεται απ’ τα δικαστικά συρτάρια,πέντε χρόνια αργότερα (2013-2018), για καθαρά πολιτικούς λόγους, αφού η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-σημερινή κυβέρνηση πέρασε στο αντίπαλο στρατόπεδο, άρα τα πρώην μέλη της που επιμένουν αντιμνημονιακά για Ελεύθερη Πατρίδα, είναι αντίπαλοί της και ως τέτοιοι αντιμετωπίζονται.

Λεπτομέρεια σημαντικότατη, ότι ο Ανδρέας Καραγιάννης μαζί με χιλιάδες συντρόφους του αποχώρησαν απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά τη μνημονιακή του μετάλλαξη, τον Ιούλιο του 2015 και προσχώρησαν  στη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣσυμπαραστέκεται στον σύντροφο αγωνιστή Ανδρέα Καραγιάννη, που δικάζεται την Παρασκευή,2 Μάρτη2018, 9 π. μ. (επανάληψη της δίκης, 31ης  Μάρτη 2017, που είχε αναβληθεί, λόγω μη προσέλευσης των κατηγόρων) στο Μονομελές πλημμελειοδικείο Αγρινίου, ζητώντας και τη συμπαράσταση όλων των δημοκρατών Αγρινιωτών, όλων των δημοκρατικών πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας!

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ  ΤΟΥ σ. ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ!

 

Το γραφείο τύπου

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.