Τετάρτη, 20/06/2018

τέντες μπινιάρος all4care
PRAKTIKA

Μεσολόγγι: με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για τον Εθελοντισμό

osiosloukas-ethelontismos4

Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18.30 μ.μ στον κατάμεστο από πλήθος κόσμου ιστορικό χώρο του Κέντρου Λόγου και Τέχνης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» στο Μεσολόγγι, ο Φιλανθρωπικός Κοινωνικός Σύλλογος «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» του Γενικού Νοσοκομείου «ΧΑΤΖΗ-ΚΩΣΤΑ», που σκοπό έχει την παροχή υλικής – ηθικής βοήθειας καθώς και υπηρεσιών προς τους νοσηλευόμενους του Νοσοκομείου ασθενείς και οικογένειες αυτών, όταν αποδεδειγμένα προκύπτει ότι στερούνται οικονομικούς πόρους και μέσα, για την αντιμετώπιση της κατάστασής τους , πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, εκδήλωση με ομιλήτρια την κ. Μαρία Α.Τσούτσου , και θέμα «Ο Εθελοντισμός ως διαχρονική αξία».
Η εκδήλωση αφιερώθηκε στον Ιδρυτή του Συλλόγου , Άνθρωπο, Επιστήμονα και Δάσκαλο, Ιατρό κ. Λεονάρδο Παντελή, Δ/ντή της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου έως της συνταξιοδότησή του, το έτος 2009.
Απονεμήθηκε στον Ιατρό τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά του στον Σύλλογο, από το έτος ίδρυσης του, το 2003 έως και σήμερα.
Η ομιλήτρια της εκδήλωσης κ. Μαρία Α.Τσούτσου, Ιδρύτρια και Επίτιμη πρόεδρος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κάνοντας μια μικρή αναφορά στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Ιατρού, όπως αφοσίωση, ήθος αυταπάρνηση, συνέπεια , ευθύνη και σεβασμό, συνέχισε με εξαιρετικό τρόπο τον ακαδημαϊκό της λόγο και ανέπτυξε το θέμα της διαχρονικότητας του εθελοντισμού.
Η εκδήλωση έκλεισε με την εκτέλεση στο πιάνο μουσικών συνθέσεων γνωστών δημιουργών , από τον πιανίστα συμπολίτη κ. Βουλιώτη Αντώνιο.
Συντονίστρια της παραπάνω εκδήλωσης , ήταν η κ. Βασιλική Πόλκα-Δαρλαμήτσου.

osiosloukas-ethelontismos1 osiosloukas-ethelontismos2 osiosloukas-ethelontismos3osiosloukas-ethelontismos5

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.