Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Νοσοκομείο: Συνέχεια στο…δημόσιο “διάλογο” διοικητή- εργαζομένων

Νοσοκομείο: Συνέχεια στο…δημόσιο “διάλογο” διοικητή- εργαζομένων

dimitris mixalisΣυνέχεια στη δημόσια αντιπαράθεση με το Σωματείο Εργαζομένων δίνει ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου. Ωστόσο όπως αναφέρει επιχειρεί να κλείσει αυτόν το κύκλο. Θυμίζουμε πως η κόντρα πήρε δημόσια χαρακτηριστικά από το Σωματείο που δημοσιοποίησε μια ανακοίνωση- καταγγελία (ΕΔΩ) στην οποία απάντησε ο διοικητής (ΕΔΩ) και εν συνεχεία το Σωματείο ανταπάντησε (ΕΔΩ). Ήρθε η ώρα του διοικητή να ανταπαντήσει. Ωστόσο θα πρέπει να επισημανθεί πως το Σωματείο τις ανακοινώσεις του τις κοινοποίησε στα μέσα ενημέρωσης. Ο Διοικητής Δ.Μιχάλης περιορίστηκε να το κάνει στο facebook. Για λόγους δεοντολογίας το agrinionews.gr δημοσιεύει τις ανακοινώσεις του.

Αναλυτικά αναφέρει ο κ. Μιχάλης:

Δεν θα μπώ σε έναν ατέρμονο διάλογο αντεγκλήσεων. Κάτι τέτοιο δεν εξυπηρετεί την ενημέρωση, αλλά άλλους σκοπούς.
Είμαι αναγκασμένος όμως να κλείσω τον κύκλο αυτό (από τη μεριά μου) επισημαίνοντας ορισμένα πράγματα:
Δεν ψάχνω εχθρούς (αν σιωπούσα άραγε θα ήταν ΟΚ?) αλλά φίλους που όμως θα σταθούν έντιμα κοντά στην προσπάθεια εκλογίκευσης των λειτουργιών και προάσπισης της δημόσιας υγείας. Ο καθένας μπορεί να γίνει τέτοιος φίλος ή εχθρός, ανάλογα το ποιόν του. Η ζωή όμως συνεχίζεται.
Για το ότι αν ανατίθεται έργο ΩΡΛ σε οδοντιάτρους και το αντίστροφο, παρακαλούνται οι διαπιστώσαντες να καταθέσουν τα πειστήρια, γιατί διαφορετικές μέρες εφημέρευσης των μεν από τους δε (που ζήτησα), μόνο η παραπληροφόρηση μπορεί να το ταυτίζει με τον τρόπο αυτό.
Τα περί Επιστημονικού Συμβουλίου, παρέλκουν αναλύσεων απόντος του ιδίου από αυτόν τον ιδιότυπο διάλογο.
Όσο για την πιθανή αποχώρηση του μοναδικού νευροχειρουργού, και οι πέτρες γνωρίζουν πως μελετάται -δυστυχώς- προ πολλού, ουδεμία έχουσα σχέση με τα προγράμματα εφημεριών. Κάποιοι όμως εξυπηρετούν τις σκοπιμότητές τους ταυτίζοντάς το.
Κακός και καλός συνδικαλισμός σχεδόν ποτέ δεν υπήρχε. Υπεύθυνοι ή ανεύθυνοι συνδικαλιστές όμως πάντα. Και ο καθένας ας κάνει την αυτοκριτική του να δει που ανήκει.
Τέλος στα τα περί αλλοπρόσαλλων μετακινήσεων, κανόνων, πλαισίου, νομιμότητας, σχεδιασμού κ.λπ., γνωρίζουν και τις θέσεις και τις ενέργειες της διοίκησης τις οποίες έχουμε πολλάκις συζητήσει.
Η επιλεκτική μνήμη όμως, όπως συνήθως, έτσι και τώρα, ανέλαβε δράση, σε ορισμένους, ωθούμενη από κάποιες των συνήθων αιτιών έκκλησής της.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. CHRISTOS

    Z ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ………..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.