Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια” στο Αγρίνιο

“Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια” στο Αγρίνιο

postermedia

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια

…για 1η φορά στην Ελλάδα σε πλήρες κείμενο & θεατρική μορφή με 9μελή θίασο

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ – ΑΓΡΙΝΙΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ώρες 17.15 & 19.15

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ τηλ 26410 24767

Προπώληση 7€ – Ταμείο 9€ – Πληροφορίες – 6974797109 

ΚΕΙΜΕΝΟ – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Λίγα λόγια για το έργο…

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισαςέπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με την παράσταση Ο Λαγός & η Χελώνα….μύθοι του Αισώπου σε όλη την Ελλάδα,συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές καθώςπαρουσιάζει για 6η χρονιά στην πόλη μας και για1η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν.

Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ.

Ο εννεαμελής θίασος του Μικρού Θεάτρου Λάρισας , με τα εντυπωσιακά πάντοτε σκηνικά του, τα απίθανα κοστούμια και τις ποιοτικές μουσικές του , παρουσιάζει την παράσταση της χρονιάς.

Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια , μια παιδική παράσταση που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη των μικρών αλλά και μεγάλων φίλων μας.

Τα 7 κατσικάκια μένουν μονά στο σπίτι καθώς η μητέρα κατσίκα  πάει στην αγορά. Η μαμά συμβουλεύει τα μικρά να μην ανοίξουν σε κανέναν. Παρ όλο που τα κατσικάκια υπακούν ο λύκος βρίσκει τρόπο να τα ξεγελάσει με διάφορες μεταμφιέσεις και τεχνάσματα. Αιχμαλωτίζει τα έξι αλλά το μικρότερο καταφέρνει να κρύβεται. Όταν επιστρέφει η μαμά και αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί ..τότε έρχεται η ώρα που ο Λύκος θα πληρώσει για τις πράξεις του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.