Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Πολιτικός πολιτισμός στον δήμο Ναυπακτίας

Στις πρώτες τους αποκλειστικές κοινές δηλώσεις προχώρησαν λίγο μετά την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος του δευτέρου γύρου των δημοτικών εκλογών της Ναυπακτίας,οι δύο μονομάχοι Π.Λουκόπουλος και Βασίλης Γκίζας.
Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο υπαίθριο στούντιο που είχε στηθεί στην πλατεία του Αγ.Δημητρίου,από το Nafpaktianews και το Emprosnews και της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ Ναυπάκτου,στο πλαίσιο του ενημερωτικού μαραθαωνίου μετάδοσης των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών

Οn camera οι δύο μονομάχοι παρουσία του δημοτιογράφου Β.Καρανικόλα,συνεχάρησαν ο ένας τον άλλον για το αποτέλεσμα και την άψογη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα που κατά γενική ομολογία κύλισε σε επίπεδα πολιτικού πολιτισμού,χωρίς φανατισμούς και ακρότητες.

Οι δύο άνδρες αφού με τη σειρά τους ευχαρίστησαν όλους τους πολίτες της Ναυπακτίας για τη συμμετοχή τους στις εκλογές αλλά και για την προτίμηση ή μη που επέδειξαν στον συνδυασμό τους,ευχήθηκαν η επόμενη μέρα να βρει τον τόπο σε κλίμα συναίνεσης και ομόνοιας για το κοινό καλό.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο νέος δήμαρχος Βασίλης Γκίζας συμπλήρωσε ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι,αποδίδοντας ο ίδιος ο λαός ρόλους και αρμοδιότητες τα οποία θα πρέπει να τιμώνται.Σήμερα-κλείνοντας-ανέφερε ότι από την διαδικασία αυτή κερδισμένη είναι η Ναυπακτία και όλοι μαζί θα πρέπει να πορευτούμε για να βοηθήσουμε τον τόπο μας.

nafpaktianews.gr 

Αμέσως μόλις οριστικοποιήθηκε το αποτέλεσμα, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος, επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του νέου δημάρχου Βασίλη Γκίζα.Ο κ. Γκίζας όμως έλειπε από το γραφείο και ο δήμαρχος χαιρέτισε όλους τους συνεργάτες και αποχώρησε.

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.