Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Oι τομείς του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου στους…τοίχους του!

Oι τομείς του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου στους…τοίχους του!

Ξεχωριστό γκράφιτι στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου. Σε μέρος της μπροστινής όψης του σχολείου έχουν αποτυπωθεί οι τομείς που λειτουργούν σε αυτό.

Αναλυτικότερα, το γκράφιτι παρουσιάζει με μία ιδιαίτερα καλαίσθητη παρέμβαση  τον Τομέας πληροφορικής, τον Τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας , τον Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών και τον  Τομέα Δομικών Έργων για τους οποίους όποιος επιθυμεί  μπορεί  να έχει περισσότερες πληροφορίες από την ιστοσελίδα http://2epal-agrin.ait.sch.gr/ του σχολείου

Τα γκράφιτι  ζωγράφισαν , με την καθοδήγηση των καθηγητών τους Γιαννάκη Παντελή και Χάλκου Δάφνη , οι ταλαντούχοι  μαθητές  Πηνελόπη Στραβομύτη, Πελαγία  Σαμσώνα, Τάκος Εμμανουήλ, Καραγιώργος  Δημήτριος και Μαυρέλης  Γιώργιος.

«Με τη δράση τους αυτή, οι μαθητές ανέδειξαν στοιχεία εθελοντισμού, συνεργατικότητας, ενθουσιασμού, φαντασίας και δημιουργικότητας. Η ανταμοιβή των μαθητών είναι το υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά το σημαντικότερο όλων είναι ο σεβασμός που θα δείξουν στην προσωπική τους δουλειά ,δίνοντας ταυτόχρονα μια  τελείως διαφορετική, πιο φωτεινή όψη στο κτήριο», αναφέρει το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου ευχαριστώντας παράλληλα τον Αντιδήμαρχο Γεώργιο Μελιάδη για την υλοποίηση της δράσης .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.