Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Ε.Μ.Ε.: ευχαριστίες για τους διαγωνισμούς «Ευκλείδης» και «Βαρόπουλος»

Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Ε.Μ.Ε.: ευχαριστίες για τους διαγωνισμούς «Ευκλείδης» και «Βαρόπουλος»

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 9:00 πραγματοποιήθηκε η 2η φάση του Πανελληνίου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ευκλείδης» για τους μαθητές Β’ και Γ΄Γυμνασίου και όλων των τάξεων του Λυκείου και ο μαθηματικός διαγωνισμός «Βαρόπουλος» για τους μαθητές της Α΄Γυμνασίου.
Στην Αιτωλοακαρνανίας οι εξετάσεις διεξήθηχαν στο 3ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου, στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου και στο 1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου.
Το Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με ανακοίνωση του εκφράζει ευχαριστίες στους συναδέλφους μαθηματικούς που βοήθησαν.
Συγκεκριμένα για το εξεταστικό κέντρο στο Αγρίνιο:Μπεσίρη Δήμητρα, Αποστολόπουλο Χρήστο, Καλαμπαλίκη Γεράσιμο, Μαστρογιάννη Αλέξη, Μουρούκο Ευάγγελο, Μπραέσσα Ζήσιμο, Σουλίδη Πέτρο, Τσούνη Χριστόφορο και Φραγκούλη Άρη, στη Ναύπακτο: Λαουρδέκη Χρήστο, Παπαϊωάννου Γεώργιο, και Παπαδόπουλο Ευάνθιο και στο Μεσολόγγι:Αλεξανδρή Αντωνία, Μαντά Καλλιόπη και Χαρατσή Ευάγγελο, που βοήθησαν στην διεξαγωγή του διαγωνισμού στερούμενοι τον πολύτιμο χρόνο τους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στους συναδέλφους Βαμβάτσικο Κωνσταντίνο: υποδιευθυντή του 3ου ΓΕΛ, Βρέττα Γεώργιο: υποδιευθυντή του 1ου Γυμνασίου Ναυπάκτου Σπυρόπουλο Φώτιο: υποδιευθυντή του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου για τη διάθεση των σχολείων τους.

Η Δ.Ε. του παραρτήματος εύχεται καλά αποτελέσματα σε όλους τους μαθητές!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.