Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Παράταση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Π.Ε.Ο. Ακτίου – Βόνιτσας

Παράταση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Π.Ε.Ο. Ακτίου – Βόνιτσας

kykloforiakes-rythmiseis
Παράταση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της παρακαμπτήριας οδού από την χ/θ 6+280 έως 6+720 της Παλαιά Εθνικής Οδού Ακτίου – Βόνιτσας για την κατασκευή οδικής σύνδεσης της περιοχής του Ακτίου με τον δυτικό άξονα βορρά – νότου, αποφάσισε η αστυνομία.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η παράταση στην επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας και την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, από την χ/θ 6+280 έως 6+720 του νέου αυτοκινητόδρομου, για την ασφαλή εκτροπή της κυκλοφορίας της υφιστάμενης Π.Ε.Ο. Ακτίου – Βόνιτσας για την κατασκευή οδικής σύνδεσης της περιοχής του Ακτίου με τον δυτικό άξονα βορρά – νότου, μέχρι τις 31/08/2017.

Για το παραπάνω χρονικό διάστημα αναμένεται να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και εργαζομένων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη σήμανση με μέριμνα της ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε. σύμφωνα με την σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

Οι παραβάτες της απόφασης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου “περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», ενώ τη λήψη των επιβαλλομένων μέτρων έχει αναλάβει το Α.Τ. Βόνιτσας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.