Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Ποιες αργίες έρχονται μετά την 28η Οκτωβρίου -Βγαίνουν τριήμερα

Ποιες αργίες έρχονται μετά την 28η Οκτωβρίου -Βγαίνουν τριήμερα

Η φετινή αργία για την 28η Οκτωβρίου ευνόησε φέτος τους πολίτες της χώρας καθώς «έπεσε» Δευτέρα, με συνέπεια να έχουν τριήμερο… καθισιό.

Η δεύτερη ευχάριστη έκπληξη που «έκρυβε» η φετινή αργία ήταν ο καιρός, ο οποίος τόσο το Σάββατο, όσο την Κυριακή και, σήμερα, Δευτέρα παρέμεινε καλοκαιρινός, έτσι ώστε αρκετοί οδηγήθηκαν στις παραλίες.

Για τους άτυχους, ωστόσο, που εργάζονται και στην αργία της 28ης Οκτωβρίου προβλέπονται ειδικές ρυθμίσεις για την αμοιβή τους, σύμφωνα με τις διευκρινίσεις που έδωσε το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζόμενων και Ανέργων της ΓΣΕΕ.

Μετά την αργία της 28ης Οκτωβρίου, ακολουθούν τα Χριστούγεννα του 2019. Η 25η Δεκεμβρίου 2019, ωστόσο, είναι Τετάρτη, έτσι ώστε θα δυσκολέψει, κάποιους, στο να τη συνδέσουν με το Σαββατοκύριακο.

Ομοίως μεσοβδόμαδα «πέφτει» και η αργία της Πρωτοχρονιάς, καθώς η 1η Ιανουαρίου του 2020 είναι, επίσης, Τετάρτη. Η επόμενη αργία είναι τα Θεοφάνεια, τη Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, ενώ ακολουθεί η Καθαρά Δευτέρα στις 2 Μαρτίου του 2020. Σε ό,τι αφορά την επέτειο και την αργία της 25ης Μαρτίου του 2020 είναι επίσης Τετάρτη.

Βγαίνουν τριήμερα μετά το Πάσχα
Ακολουθούν οι αργίες του Πάσχα, με την Κυριακή του Πάσχα του 2020 να εορτάζεται στις 19 Απριλίου του 2020. Τα ευχάριστα νέα για τις αργίες του 2020 έρχονται μετά το Πάσχα, καθώς προκύπτουν δυο τριήμερα.

Το πρώτο τριήμερο αφορά την απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς που το 2020 «πέφτει» Παρασκευή, ενώ η δεύτερη αργία που… στρώνει τριήμερο είναι του Αγίου Πνεύματος, τη Δευτέρα, 8 Ιουνίου του 2020.

Λιγότερο ευνοϊκή θα είναι η αργία του Δεκαπενταύγουστου καθώς το 2020 η Κοίμηση της Θεοτόκου… σκοντάφτει σε Σάββατο.
iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.