Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Οι πρωτεύσαντες του Πανελλήνιου Μαθητικού Λογοτεχνικού Διαγωνισμού «Ζαχαρίας Παπαντωνίου – Τα ψηλά βουνά»

logotexnikos-diagonismos

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Πανελλήνιος Μαθητικός διαγωνισμός «Ζαχαρίας Παπαντωνίου – Τα ψηλά βουνά» που συνδιοργανώθηκε, από την Αδελφότητα Γρανιτσιωτών και την Περιφερειακή Εκπαίδευση Στερεάς Ελλάδας.

Η Επιτροπή που συστάθηκε με απόφαση του Τμήματος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, Διεύθυνσης Α/βάθμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και αποτελούνταν από τους:
1. Βασίλειο-Ευάγγελο Δημογεροντάκη, Σχολικό Σύμβουλο Φιλολόγων ΔΔΕ Ευρυτανίας, ως πρόεδρο,
2. Νικάνδρα Μπακογεώργου, Εκπαιδευτικό ΠΕ02, τ. Δ/ντρια ΓΕΛ Καρπενισίου, και
3. Ευμορφία Ξανθιώτου, Εκπαιδευτικό ΠΕ02 του 2ου Γ/σίου Καρπενισίου, ως μέλη,
συνεδρίασε την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, στο Γραφείο Σχολικών Συμβούλων ΔΔΕ Ευρυτανίας, με θέμα:

«Εξαγωγή αποτελεσμάτων πανελλήνιου μαθητικού λογοτεχνικού διαγωνισμού “Ζαχαρίας Παπαντωνίου – Τα ψηλά βουνά”

Αναλυτικά τα επτά πρωτεύσαντα έργα για κάθε λογοτεχνική κατηγορία Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου από τις 49 συμμετοχές στο διαγωνισμό:

protefsantes-papantoniou (1)

protefsantes-papantoniou (2)

“H Επιτροπή επιθυμεί, πέραν των πρωτευσάντων, να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές/-τριες που πήραν μέρος στο διαγωνισμό και να του ευχηθεί καλή πρόοδο” αναφέρει η ανακοίνωση της επιτροπής.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών δίνει τα συγχαρητήριά του στους αριστεύσαντες, σε όλους τους συμμετέχοντες, και στους εκπαιδευτικούς των σχολείων που συνεργάστηκαν με τα παιδιά για την υποβολή των έργων τους.. Ιδιαίτερα ευχαριστεί την επιτροπή που αξιολόγησε τα έργα των μαθητών και που αποτελούνταν από τους Βασίλειο-Ευάγγελο Δημογεροντάκη, Σχολικό Σύμβουλο Φιλολόγων ΔΔΕ Ευρυτανίας, ως πρόεδρο, Νικάνδρα Μπακογεώργου, Εκπαιδευτικό ΠΕ02, τ. Δ/ντρια ΓΕΛ Καρπενισίου, και Ευμορφία Ξανθιώτου, Εκπαιδευτικό ΠΕ02 του 2ου Γ/σίου Καρπενισίου.

Η βράβευση των πρωτευσάντων μαθητών θα γίνει στις αρχές του Σεπτέμβρη σε πολιτιστική εκδήλωση πνευματικού περιεχομένου στη Γρανίτσα Ευρυτανίας. Πρόθεσή μας και επιδίωξή μας, με την στήριξη της τοπικής κοινωνίας, είναι, η καθιέρωση σε μόνιμη βάση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.