Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Σεμινάριο αξιολογητών στην Περιφέρεια για την δράση «ενίσχυση των Δημιουργικών Επιχειρήσεων»

Σεμινάριο αξιολογητών στην Περιφέρεια για την δράση «ενίσχυση των Δημιουργικών Επιχειρήσεων»

Σεμινάριο Αξιολογητών – Ελεγκτών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στη διάρκεια του οποίο έγινε εκτενής ενημέρωση για όλα τα στάδια αξιολόγησης που θα πρέπει να ακολουθηθούν επί των προτάσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της δράσης  «Ενίσχυση των Δημιουργικών Επιχειρήσεων της Δυτικής Ελλάδας».

Το σεμινάριο διοργάνωσε η Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού (ΔΙΑΠ) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ως Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης Δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2014-2020». Είχε προηγηθεί αντίστοιχη ενημέρωση  για την δράση «Εξωστρέφεια – Διεθνοποίηση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – έτους 2019», ενώ το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί και νέο σεμινάριο για τις επενδυτικές προτάσεις που έχουν υποβληθεί στη δράση «Επιχειρηματική Εκκίνηση –  Ενίσχυση νέων και υπό σύσταση, πολύ Μικρών και μικρών Επιχειρήσεων της Δυτικής Ελλάδας».

Στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους συμμετέχοντες, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαϊμης τόνισε την ανάγκη να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες, ώστε να αξιολογηθούν οι υποβληθείσες επενδυτικές προτάσεις  και να προχωρήσουν οι πράξεις ένταξης με στόχο να ενισχυθεί ο δυναμικός κλάδος των δημιουργικών επιχειρήσεις στη Δυτική Ελλάδα και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει συσταθεί Μητρώο Αξιολογητών – Ελεγκτών Εκχωρούμενων Δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».  Σε αυτό έχουν ενταχθεί υπάλληλοι της ΔΙΑΠ, των λοιπών υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων που εδρεύουν εντός των διοικητικών ορίων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπως επίσης των Δήμων και των Δ.Ο.Υ. εντός των διοικητικών ορίων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.