Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

«Ας σιωπήσει» η απάντηση του δημάρχου Αγρινίου σε Μοσχολιό

«Ας σιωπήσει» η απάντηση του δημάρχου Αγρινίου σε  Μοσχολιό

papanastasiou-dimarxeio3«Μισθοί και συντάξεις μειώνονται, αλλά η Δημοτική Αρχή αυξάνει τις αποδοχές των στελεχών της», ανέφερε σε ανακοίνωση του (EΔΩ) ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός με την δημοτική Αρχή να απαντά καλώντας τον “να σιωπήσει”.
Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου σχολιάζοντας την ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου  δήλωσε τα εξής:

H ανακοίνωση του κ. Μοσχολιού , η οποία συνιστά πραγματικό μνημείο ανακριβειών και διαστρέβλωση της πραγματικότητας, δικαιολογεί την  γνωστή ρήση «λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του».

Κι αυτό γιατί μας αναγκάζει να θυμηθούμε τα πεπραγμένα της κακοδιοίκησης Μοσχολιού με τα υπερχρεωμένα ταμεία, τα υπέρογκα ποσά για τα μηχανήματα έργων, την κατασπατάληση των πόρων του Δήμου και τις λίστες ντροπής με τις εκτυπωτικές δαπάνες.

Όσον αφορά στην απόφαση για αύξηση των αποδοχών του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΑ θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι προβλέπεται σύμφωνα με το Νόμο 1069 του 1980 και πρόκειται για μικτές αποδοχές που αφορούν ένα μεγαλύτερο όγκο αρμοδιοτήτων με την επέκταση της ΔΕΥΑΑ σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο.

Είναι άξιο απορίας γιατί ο κ. Μοσχολιός  επιλέγει να αναφερθεί στο θέμα όταν, επί δημαρχίας του και συγκεκριμένα με την απόφαση 52 του  2013, δόθηκαν  συνολικές  αποδοχές στον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΑ ίσες με 1200 ευρώ και μάλιστα αποκλειστικά για την δημοτική ενότητα Αγρινίου.

Το ίδιο ισχύει και για τον Πρόεδρο του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων και τις απολαβές του.  Ας σημειωθεί ότι ο πρώην Πρόεδρος ήταν Αντιδήμαρχος επί μισθία ενώ ο σημερινός για 2,5 χρόνια δεν αμειβόταν. Κάτι που απέκρυψε ο πρώην Δήμαρχος  με προφανή στόχο την δημιουργία εντυπώσεων.

Συμπέρασμα. Οι αυθεντικοί, και μάλιστα διαχρονικοί, εκφραστές του πολιτικού νεποτισμού, επιχειρούν να συγκαλύψουν τις αμαρτίες που διέπραξαν στο παρελθόν, εκμεταλλευόμενοι την συγκυρία. Μάταια φοβούμαι.Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να ρίξει σκιές στην συμφωνία τιμής που έχουμε υπογράψει με τους Αγρινιώτες».

 

 

                                                    

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.