Τετάρτη, Ιανουάριος 23, 2019

Στα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου πέντε από τα ασθενοφόρα της δωρεάς του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»

papadopoulos

Από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώθηκε η διάθεση πέντε νέων Ασθενοφόρων από την Δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος » προς το ΕΚΑΒ με σημείο αναφοράς τα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου.
Συγκεκριμένα διατίθενται τρία για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Αγρινίου και δύο για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Μεσολογγίου . Η παραλαβή των ασθενοφόρων ξεκίνησε ήδη και ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες με αποτέλεσμα να βοηθήσει τα μέγιστα στην ολοκληρωμένη παρέμβαση –βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών Υγείας υποστήριξης του ΕΚΑΒ στις δύο Νοσηλευτικές μονάδες καθώς και στα Κέντρα Υγείας που έχουν αναφορά στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου.
Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας εκφράζονται θερμές ευχαριστίες προς την Διοίκηση του Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» την 6η ΥΠΕ , το ΕΚΑΒ και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την ολοκλήρωση της σπουδαίας αυτής δράσης. «Συνεχίζουμε τον δύσκολο και ανηφορικό αγώνα στήριξης του Δημόσιου χαρακτήρα Υγείας και επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά ότι θα κριθούμε εκ του τελικού αποτελέσματος», αναφέρει η ανακοίνωση του Π.Παπαδόπουλου.
Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος [(SNF) είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο και πραγματοποιεί δωρεές στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και του αθλητισμού και της κοινωνικής πρόνοιας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Λαυρέντης

    Πάλι το Κεφάλαιο ξελάσπωσε την οικόσιτη Αριστερά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.