Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για το Λίβανο

Κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για το Λίβανο

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικού υλικού με σκοπό την ενίσχυση των πολιτών του Λιβάνου και ειδικότερα της πρωτεύουσάς του Βηρυτού η οποία και δοκιμάζεται μετά την έκρηξη που ισοπέδωσε μεγάλο μέρος της πόλης.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, εκφράζει την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του, στο λαό του Λιβάνου που για μια ακόμη φορά πλήρωσε με βαρύ φόρο αίματος μετά τις φονικές εκρήξεις της Τρίτης 4 Αυγούστου, ενώ βρίσκεται στη δίνη των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών. Πάνω από 300.000 έχουν μείνει άστεγοι, ενώ χιλιάδες είναι οι τραυματίες.

Το Ε.Κ.Α. καλεί τα σωματεία μέλη του, τους φορείς, τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να κάνουμε πράξη το σύνθημα “όλοι για έναν και ένας για όλους”.

O λαός του Λιβάνου να μη μείνει μόνος του, μας χρειάζεται.

Να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας, που είναι το μεγάλο μας όπλο.

Παίρνουμε την πρωτοβουλία για άμεση συγκέντρωση υλικής αλληλεγγύης για να σταλεί στους εργαζόμενους και το λαό του Λιβάνου. Τα είδη θα συγκεντρώνονται στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή και ώρες 9 με 12 το πρωί και  5.30 με 7.30 το απόγευμα, συμβάλλοντας στην πανελλαδική πρωτοβουλία εργατικών κέντρων – ομοσπονδιών και συνδικάτων. Για αποστολή ιατροφαρμακευτικού υλικού απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου: 2641-0-22325.

ΤΡΟΦΙΜΑ

Ζάχαρη

Ρύζι

Φακές

Φασόλια

Ρεβίθια

Ζυμαρικά

Αλεύρι

Γάλα σκόνη

Γάλα σκόνη για παιδιά

Κονσέρβες

ΥΛΙΚΑ

Κουβέρτες

Κλινοσκεπάσματα

Απορρυπαντικά

Το Δ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.