Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Συλλήψεις έπειτα από συμπλοκή στο Καινούργιο – Αναζητούνται δύο ακόμη άτομα

Συλλήψεις έπειτα από συμπλοκή στο Καινούργιο – Αναζητούνται δύο ακόμη άτομα

Επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα σε κατάστημα του Καινουργίου του δήμου Αγρινίου απασχολεί τώρα τις αστυνομικές αρχές.

Αρχικά, δύο άτομα συνεπλάκησαν για προσωπικές διαφορές και εν συνεχεία αλληλομηνύθηκαν για απειλή, εξύβριση και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν   ιδιοκτήτη καταστήματος και έναν  ενοικιαστή. Έπειτα στο επεισόδιο φέρονται να ενεπλάκησαν και συγγενικά τους πρόσωπα.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκε ελαφρά και μια γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου. Για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος είναι σε εξέλιξη η έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Αγρινίου.

Οι συλληφθέντες είναι δύο άνδρες 60 και 42 ετών όπως και τρεις γυναίκες 55, 40 και 19 ετών.

Για το επεισόδιο αναζητούνται επίσης μία γυναίκα 34 ετών και ένας άνδρας 24 ετών, ο οποίος μάλιστα φέρεται να τραυμάτισε ελαφρά με μεταλλικό αντικείμενο μία από τις γυναίκες που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.

Σε βάρος των περισσότερων εμπλεκομένων έχουν σχηματιστεί δικογραφίες από αστυνομικούς του Τμήματος Αγρινίου για απειλές και εξυβρίσεις. Για κάποιους από αυτούς έχουν σχηματιστεί ακόμη κατηγορίες για απλές και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, όπως και για φθορά ξένης περιουσίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.