Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Tέκτονες: να πως είναι μέσα η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος

Tέκτονες: να πως είναι μέσα η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος ανάρτησε δημοσίως φωτογραφίες των εσωτερικών χώρων του Τεκτονικού Μεγάρου Αθηνών

homeGrid_6_1464849653Το επιβλητικό κτίριο της Μεγάλης Στοάς στην Αχαρνών, κρατούσε για πολλά χρόνια κλειστές τις πόρτες του. Οι Έλληνες Τέκτονες όμως, αποφάσισαν ότι στα χρόνια των social media, οι ηθικές αρχές οι οποίες μεταδίδονταν στις Τεκτονικές Στοές μέσω των αλληγορικών τελετουργιών, τυπικών και συμβόλων, θα πρέπει να γίνουν share, να πάρουν like και να δημιουργήσουν engagement.

Και ενώ η φαντασία μας οργίαζε, η Μεγάλη Στοά της Ελλάδοςανάρτησε στο διαδίκτυο εικόνες των εσωτερικών χώρων του Τεκτονικού Μεγάρου Αθηνών που βρίσκεται στις οδούς Αχαρνών και Σουρμελή. Και δεν είναι όπως το περιμέναμε.

thetoc.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. Μανιτού

    Θέλω να ρωτήσω τον κ. Ανάστο γιατί έχει πάνω ελληνική σημαία και μέσα έχει κάτι σαν σταυρούς.Θέλουν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια οι διάβολοι με την κακή ενέργεια;Tell me mr. anastos don’t leave me in the dark.

  2. Μανιτού

    Μα την αγία καραμέλα δεν κατάλαβα τίποτε!

  3. ΤΑΚΗΣ

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΑΣΤΟ Η ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΑΝΑΤΙΝΑΣΟΜΕΝΟΣ ΜΕΤ’ ΑΛΛΗΛΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.