Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Θανάσης Παπαθανάσης: “Η Κυβέρνηση να επιλέξει το δρόμο της σοβαρότητας και της ευθύνης”

Θανάσης Παπαθανάσης: “Η Κυβέρνηση να επιλέξει το δρόμο της σοβαρότητας και της ευθύνης”

«Η Κυβέρνηση να επιλέξει το δρόμο της σοβαρότητας και της ευθύνης» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ μετά τη συνεδρίαση του οργάνου.

Την άμεση έκδοση της σχετικής εγκυκλίου που θα διευκρινίζει σαφώς το νομοθετικό πλαίσιο σύμφωνα με το οποίο θα διεξαχθούν οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές για να μην υπάρχουν παρερμηνείες και να γνωρίζουν οι υποψήφιοι επακριβώς τι ορίζει το νομοθετικό πλαίσιο ζήτησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ κατά τη συνεδρίασή του.

Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει διατάξεις σχετικές με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το οποίο ψηφίστηκε πρόσφατα, επισημάνθηκε πως οι ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα ακυβερνησίας των Δήμων που δημιουργεί το εκλογικό σύστημα.

«Δεν είναι δυνατόν, μόλις δύο μήνες πριν, να μην γνωρίζουμε πώς θα διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές ενώ ήδη διαφαίνεται το μεγάλο πρόβλημα που θα δημιουργήσει το νέο εκλογικό σύστημα στην κυβερνησιμότητα των Δήμων την επόμενη μέρα» κατέληξε ο κ. Παπαθανάσης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.