Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2020

Πετυχημένο το 11o Τουρνουά σκακιού “Blitz Lepanto” στη Ναύπακτο

Έντεκα χρόνια συνεχόμενα ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ) ‘Επαχτος’ διοργανώνει το τουρνουά σκακιού Blitz “Lepanto” στο πλαίσιο του εορτασμού της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου.

Ένα τουρνουά από τα πολυπληθέστερα σε όλη τη Δυτική Ελλάδα διεξήχθη το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στο Καφέ LET’S ART στη Ναύπακτο, με τη συμμετοχή 51 σκακιστών από 17 διαφορετικούς συλλόγους και διάφορες πόλεις Ναύπακτο- Αγρίνιο- Άρτα -Μεσολόγγι- Πάτρα-Αίγιο -Πρέβεζα-Αθήνα-Λιβαδειά κλπ.

Μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση από τον Α.Σ.Ο.Ν. ΕΠΑΧΤΟΣ, που σε συνδυασμό με την αναπαράσταση της Ναυμαχίας, προσέλκυσε αρκετά άτομα στην πόλη.
Αξίζουν πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς ANKONtech , ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και σε όλους όσους βοήθησαν.

Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Κούρογλου από την Ναύπακτο, με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα 11 νίκες σε 11 αγώνες. Δεύτερος ο Βασίλης Κούλης από Άρτα ,τρίτη η Ελένη Μπανιά από τη Ναύπακτο και τέταρτος ο Χριστοδούλου Πανορμίτης από Πάτρα.

Στη κατηγορία των γυναικών πρώτη η Ελένη Μπανιά, δεύτερη Άννα Ευστρατίου από Ναύπακτο και τρίτη Γεωργία Χριστοδούλου από Πάτρα.
Από τη Ναύπακτο μετάλλιο στις ηλικιακές κατηγορίες πήραν οι Κωνσταντίνος Κούρογλου, Παύλος Κατσιγιάννης ,Ελένη Μπανιά, και Γεωργία Γκερς-Κουτσογιάννη.

Για περισσότερες φωτογραφίες:

https://photonakispanos.wordpress.com/

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στη σελίδα:

http://chess-results.com/tnr478938.aspx?lan=19&art=0

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.