Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

«Βράζει» η περιοχή της Αμφιλοχίας με 23 από τα 42 κρούσματα κορωνοϊού-η κατανομή

«Βράζει» η περιοχή της Αμφιλοχίας  με 23 από τα 42 κρούσματα κορωνοϊού-η κατανομή

Στα 42 ανήλθαν τα κρούσματα κορωνοϊού που κατένειμε  σήμερα, Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, ο ΕΟΔΥ στην Αιτωλοακαρνανία, ένας αριθμός που σαφώς πυροδότησε πολύ μεγάλη ανησυχία. 23 μάλιστα εντοπίζονται στην περιοχή της Αμφιλοχίας όπου έχει σημάνει συναγερμός. 

Ο συγκεκριμένος αριθμός κρουσμάτων την Αιτωλοακαρνανία είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος ημερήσιος αριθμός από την έναρξη του έτους και επιτείνει τον προβληματισμό που ήταν έκδηλος κυρίως για τις περιοχές της Ναυπάκτου και της Αμφιλοχίας.

14 από τα κρούσματα   έχουν προκύψει μετά από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους PCR που έγιναν την προηγούμενη Τρίτη στα Σαρδίνια Αμφιλοχίας. Στην περιοχή της Αμφιλοχίας ωστόσο εντοπίζονται εννέα ακόμη κρούσματα.

Επτά κατανέμονται στο Αγρίνιο ενώ ανησυχία εκφράζεται φυσικά και για την κατάσταση στη Ναύπακτο όπου έχουν εντοπιστεί εννέα κρούσματα και αυστηροποιούνται τα μέτρα προστασίας από το Δήμο.

Τέλος, από ένα κρούσμα καταγράφεται σε Αιτωλικό, Ευηνοχώρι, Μύτικα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Avonimos

    Πως να μην βράζει, αφού όλοι γυρνάνε, χωρίς προστασία!!!! Συνοστισμος, σε ορθά δικά καφέ, ουζερί, κλπ. Μάσκες και υγιεινή καμία!!! Ανύπαρκτη. Κυκλοφορούν χωρίς καμία αίσθηση στον ΚΥΝΔΙΝΟ, ειδικά στα χωριά και στις κομωπόλεις. ΌΧΙ ότι το Αγρίνιο, πάει πίσω!!!! Συνοστισμος, στα super market, jumbo, kafe, πλατείες, πάρκινγκ, παιδικές χαρές, παγκάκια, όλοι ο ένας πάνω στον άλλον. Τα δε Σχολεία ?????????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.